Antena Căutare

4 motive pentru care este bine să îți vinzi locuința iarna

Te-ai decis să îți scoți locuința la vânzare însă ai auzit tot felul de păreri conform cărora iarna nu este cea mai bună perioadă în care să vinzi? Ei bine aceștia se înșeală!Un grup de cercetători americani au descoperit 4 motive pentru care este bine să îți scoți casa la vânzare în această perioadă.

Te-ai decis să îți scoți locuința la vânzare însă ai auzit tot felul de păreri conform cărora iarna nu este cea mai bună perioadă în care să vinzi? Ei bine aceștia nu au dreptate! Un grup de cercetători americani au descoperit 4 motive pentru care este bine să îți scoți casa la vânzare în această perioadă.

Competiția este tot mai scăzută iarna! Este adevărat că tot mai puțini oameni își scot la vânzare locuințele în timpul iernii, dar asta înseamnă că tu poți avea mai mari șanse mari de a vinde. Este mai bine ca locuința ta să fie singura scoasă la vânzare din tot cartierul decât să ai și alți competitori care scot la bătaie case mult mai elegante și aranjate decât a ta.

Totodată odată cu instalarea frigului oamenii devin tot mai comozi și le este tot mai greu să iasă din casă, apartament sau garsonieră, cu atât mai mult pentru a vizualiza case, doar dacă sunt cu adevărat impresionați. Ei bine, chiar dacă nu vei avea multe persoane care îți vor călca pragul ca în restul anului, fii sigur ca cei care vor veni să inspecteze locuința vor fi mult mai hotărâți și vei avea mai mari șanse de vânzare.

Lipsa de aglomerație se simte și atunci când vrei să realizezi contractul de vânzare-cumpărare, nu te vei confrunta cu cozi interminabile pentru că mulți se gândesc că este mai bine să își vândă locuința în altă perioadă a anului.

Cercetătorii americani au descoperit faptul că vânzarea de locuințe în sezonul rece este mai rapidă decât cea din restul anului, se estimează un timp de 6 luni.

Cu siguranță mai sunt și alte motive care să îți spună când ar fi cel mai bine să îți scoți casa la vânzare, dar dacă alegi iarna trebuie să ții cont de aceste motive și adaugi un anunț pe HomeZZ.ro, cel mai mare site gratuit de anunțuri imobiliare din România. Pregătește-te din timp și răsfoiește cele peste 150.000 de oferte cu locuințe de vânzare și hotărăște-te cum vrei să fie noul tău loc în care să te simți ca acasă.

Care este singurul dintre marile orașe în care prețurile la apartamente continuă să crească?... Spectacol la superlativ! "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x