Antena Căutare

A fost primul om care a făcut înconjurul lumii pe bicicletă. A parcurs 22 000 de km pe două roți după ce a traversat 4 continente

Au fost o mulțime de oameni care au făcut înconjurul lumii, dar primul om care s-a aventurat unei astfel de călătorii incredibile a fost Thomas Stevens. El a călătorit prin America, Europa și Asia pe o bicicletă cu roți mari.

Au fost o mulțime de oameni care au făcut înconjurul lumii, dar primul om care s-a aventurat unei astfel de călătorii incredibile a fost Thomas Stevens. El a călătorit prin America, Europa și Asia pe o bicicletă cu roți mari.


Acesta este traseul parcurs în doi ani care l-a făcut celebru pe Stevens.

Thomas Stevens s-a născut în 1854 în Anglia. În 1871, el și fratele său vitreg au emigrat în America. S-au stabilit în San Francisco, acolo unde Stevens a învățat cum să meargă pe bicicletă.

În aventura vieții sale, tot ce și-a luat cu el a fost o pereche de șosete, haina de ploaie pe care o folosea ca un cort, o cămașă și un pistol. Thomas Stevens a pornit într-o călătorie uimitoare pe care nimeni nu a reușit să o facă înainte.

A întâlnit multe obstacole în cale: a scăpat de un leu de munte cu ajutorul pistolului pe care îl avea cu el, a fost mușcat de un șarpe, însă otrava din fericire nu i-a contaminat sângele.

Foto: fabbiosa

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x