Antena Căutare

A murit Lorin Fortuna, lider al Revoluției din 1989. Revoluționarul s-a stins după o operație

Lorin Fortuna a încetat din viață, după ce a fost internat la Spitalul Județean Timișoara. Lorin Fortuna a fost operat luni de ulcer duodenal perforat.

Revoluționarul Lorin Fortuna a încetat din viață, după ce a fost internat la Spitalul Județean Timișoara. Bărbatul a fost operat luni de ulcer duodenal perforat.

După operație, unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai Revoluției din Decembrie 1989 a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara. Din păcate, primul președinte al Consiliului Județean Timiș de după Revoluția din Decembrie 1989 a pierdut lupta cu viața.

Lorin Fortuna a fost președintele Frontului Democratic Român și unul din liderii revoluționari din Timișoara. A fost președintele Consiliului Județean Timiș al Frontului Salvării Naționale de la 23 decembrie 1989 la 12 ianuarie 1990. A fost președinte al asociației de revoluționari Victoria din Timișoara.

A înființat Mișcarea: Misiunea Astrală “România” și Mișcarea Sarmizegetusa, emițând diverse teorii despre civilizații virtuale. Conform lui Lorin Fortuna, lumea este alcătuită din mai multe civilizații virtuale: șerpiliană modificată, viperiană, balauriană, dragoniană, peștiliană, delfiniană, acvilaină, grifoniană, goriliană. Fortuna a declarat că aparține civilizației Goriliene.

În decembrie 2014 i s-a acordat titlul de cetățean de onoare al orașului Timișoara.

Sursă: tion.ro

Cum amenajăm camera copilului în funcție de vârstă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x