Căutare Live

A vizitat 43 de țări, dar a decis să se întoarcă în București. Povestea româncei care a ales să revină în țara ei natală

A vizitat 43 de țări și deși putea rămâne în oricare dintre ele, a decis să se întoarcă în România. Cristiana Manolache este fostă însoțitoare de bord.

A vizitat 43 de țări și deși putea rămâne în oricare dintre ele, a decis să se întoarcă în România. Cristiana Manolache este o fostă însoțitoare de bord care a preferat să rămână în țara natală.

Cum s-a îndrăgostit de zbor

Cristiana a zburat prima dată la vârsta de 17 ani. ”Visul multor fete este acela de a deveni stewardesă. Și eu m-am numărat printre ele și mi-am urmat visul cu multa perseverență”, a declarat aceasta pentru editiadedimineata.ro.

Drumul către Emiratele Arabe Unite

Când a decis să se mute în Emiratele Arabe Unite, Cristiana era studentă. ”Povestea mea în Dubai a început mai devreme, când căutam online un loc de muncă în București. Am găsit anunțul faimosului lanț hotelier Four Seasons. Urma să se deschidă un nou hotel în Emiratele Arabe Unite. Am aplicat din curiozitate. Am fost chemată la interviu, iar două săptămâni mai târziu m-au sunat să-mi spună că sunt așteptată în Dubai. În septembrie 2014, fiind încă studenta la ASE, secțiunea de Administrare a Afacerilor în limba engleză în ultimul an, am decis să plec pentru a-mi împlini visul”, își amintește Cristiana.

Cristiana a călătorit în 43 de țări

În 2015, Cristiana a devenit însoțitoare de bord și a reușit să zboare în întreaga lume. ”Am început să zbor și am ajuns în locuri în care nu am crezut că voi ajunge vreodată. Am vizitat 43 de țări și 79 orașe în 4 ani de zbor. Am rămas impresionată de Statele Unite ale Americii, Monaco și sudul Franței, Hong Kong, Australia și Japonia”, spune românca.

De ce a revenit în România

Deși putea să rămână în Emiratele Arabe Unite sau să meargă oriunde altundeva în lume, Cristiana a decis să se întoarcă în România. "După patru ani în care am străbătut lumea în lung și-n lat, am decis să revin acasă, în București. Deși Dubaiul este un «dream city», iar ca însoțitor de bord ai un stil de viață deosebit cu foarte multe beneficii, dorul de familie, prieteni și natură și-au spus cuvântul”, explică tânăra.

Citește și
colaj de fotografii cu Florin Opriţescu, care a murit la 42 de ani.
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
geena davis, imbracata in blugi mai largi decat ea, coboara din masina desculta, si poarta pe cap o esarfa albastra
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
colaj de fotografii cu nicole cherry care a nascut o fetita sambata
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Mai multe articole

Ajunsă în București, Cristiana și-a pus ordine în gânduri și a decis să facă o carieră în domeniul investițiilor imobiliare.

Sursa: editiadedimineata.ro

Foto: Arhivă personală

Ai puterea să nu-ți dea lacrimile? Doamne, cum interpretează acest copilaș faimoasa poezie ”Nu plânge, Maică Românie!”... Atenție, șoferi! Primul autobuz din România care se conduce singur va fi pus în circulație...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri