Antena Căutare

Accident în lanț! Patru mașini spulberate pe digul Brăila-Galați!

Accident în lanț! Patru mașini spulberate pe digul Brăila-Galați!

Joi seară a avut loc un accident în lanț cu patru mașini pe Digul Brăila-Galaţi, trei persoane fiind rănite şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru îngrijiri medicale, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ.



"Pe digul Brăila-Galaţi s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate patru autoturisme. Din primele cercetări a reieşit că şoferul vinovat de producerea accidentului avea alte preocupări în timpul mersului şi nu a observat în timp util faptul că maşinile erau oprite pe sensul său de mers. Traficul este blocat pe sensul de mers Brăila-Galaţi. Se circulă alternativ pe un singur sens", a precizat IPJ Brăila.

Cele trei victime, două femei și un minor în vârstă de 15 ani sunt din județele Vaslui şi Constanţa.


Șoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, dar nu s-a constatat nicio urmă de alcool, iar poliţiştii continuă cercetările la faţa locului.

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în Gorj! O femeie de 40 de ani a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost răn... Un bătrân de 86 de ani amendat cu 870 de lei! Mergea pe bicicletă având 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x