Antena Căutare

A cumpărat o valiză în valoare de 11 lire sterline, dar ce a găsit în interiorul acesteia i-a depășit așteptările

Un bărbat s-a decis să cumpere o valiză în valoare de doar 11 lire sterline în cadrul unei licitații, iar de atunci viața sa a luat o întorsătură neașteptată. Iată ce a putut să găsească bărbatul în geanta aparent banală.

Focus pe mâna unui bărbat care ține o valiză Galerie
A cumpărat o valiză în valoare de 11 lire sterline, dar ce a găsit în interiorul acesteia i-a depășit așteptările. | Shutterstock.com

Licitațiile organizate pentru a vinde obiectele pierdute sau nerevendicate din aeroporturi au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, iar tot mai mulți oameni aleg să participe la ele, fie din pură curiozitate, fie pentru că sunt prețuri destul de convenabile în cazul unor exemplare.

Aceste tipuri de licitații reprezintă o reală oportunitate pentru cei care vor să cumpere obiecte la prețuri mult mai mici decât în magazine.

Citește și: Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia

Iată ce a descoperit un bărbat care a achiziționat o valiză în cadrul unei astfel de licitații.

Ce a putut să găsească bărbatul în valiza cumpărată la licitație

Obiectele care se pierd în aeroporturi și care nu sunt revendicate de proprietari în timp util pot fi puse la vânzare în cadrul unor licitații special organizate prin care oamenii de pretutindeni sunt invitați să le cumpere la prețuri foarte bune.

De cele mai multe ori, participanții au parte de adevărate surprize atunci când aleg să achiziționeze produse din cadrul licitațiilor pentru că pot găsi obiecte de valoare sau unele la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată.

Acesta este și cazul unui bărbat care a ales să cumpere o valiză cu suma de doar 11 lire sterline fără să știe că va da lovitura cu achizița făcută. Iată ce surpriză a avut când a deschis geanta banală care ascundea un mare secret.

Se pare că norocul a dat peste bărbatul care a găsit suma de nici mai mult, nici mai puțin de 12 000 de dolari! Experiența l-a uimit pe bărbat și pe internauții care au aflat de experiența lui care, este destul de rar întâlnită.

Citește și: Ce s-a descoperit în corpul unui bărbat care mânca zilnic slănină „ușor gătită, necrocantă”. Medicii au rămas uluiți

Tot în cadrul unor astfel de licitații și alte persoane au avut norocul de a găsi lucrui de valoare la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Spre exemplu, Annabel Elliot, o cunoscută scriitoare drept „o fanatică a călătoriilor” a participat la o licitație în care au fost puse la vânzare aproximativ 70 de genți. Aici, femeia a pus ochii pe o geantă mare și strălucioare și pe una mai mică. În total, aceasta a plătit suma de doar 50 de lire și a găsit în interiorul lor haine care miroseau foarte frumos, un tub de cremă, dar și o perucă din păr natural.

Un alt exemplu este un bărbat care a plătit suma de 60 de lire pentru o geantă în care a găsit un tablou care, ulterior, a fost estimat la suma de nici mai mult, nici mai puțin de 1 500 de lire.

Citește și: Doi frați au descoperit o comoară când erau copii și au ținut-o ascunsă timp de 60 de ani. Ce era în cutia pe care au păstrat-o

Totuși, există o recomandare foarte importantă pentru cei care își doresc să participe la licitații organizate cu obiecte pierdute în aeroport, pentru că în ultima perioadă au apărut tot mai multe fraude în acest sens chiar și la noi în țară.

Spre exemplu, potrivit unei publicații, la finalul anului trecut, pe o pagină falsă de Facebook a apărut un anunț conform căruia Aeroportul Otopeni ar fi vândut genți pierdute la prețul de doar 9,93 lei. Hackerii au făcut o pagină aproape identică cu cea oficială a aeroportului.

Managerul de comunicare al Companiei Naționale Aeroporturi București i-a avertizat atunci pe oameni în această privință, trăgând un semnal de alarmă:

„Aeroportul nu scoate la vânzare bagaje, pentru că nu le deține și astfel de proceduri s-au înmulțit, mai ales că se apropie Black Friday și cu toții suntem în căutare de chilipiruri. Bagajele sunt procesate de compania aeriană, respectiv agentul de handling, nu de aeroport” a transmis acesta.

Ținta hackerilor era de fapt de a ajunge la datele personale ale oamenilor care pică în plasă, nu de a se îmbogăți cu sumele infime.

De ce unele persoane nu fac cumpărături niciodată în ziua de luni. Secretul casieriței este destul de convingător pentru... Carne de pui vopsită! Horia Constantinescu, șeful ANPC, trage un semnal de alarmă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x