Antena Căutare

Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice. Geanta e și mai scumpă

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a participat joi la inaugurarea Casei României, la Ambasada României din Paris, înainte de Jocurile Olimpice, iar alături de el a fost și Carmen Iohannis. Iată cât a costat rochia purtată de Prima Doamnă!

Galerie
Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice. Geanta e și mai scumpă | Captură Facebook

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a deplasat la Paris pentru a participa la marea deschidere a Jocurilor Olimpice, fiind însoțit de Carmen Iohannis, soția sa. Pentru această ocazie specială, Prima Doamnă a ales să poarte o rochie semnată de un faimos brand de lux, cu care a atras toate privirile.

Citește și: Carmen Iohannis a ajuns la Casa Albă. Ce ținută a purtat prima-doamnă și ce i-a transmis Jill Biden cu această ocazie

Cât a costat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice

Carmen Iohannis a atras mereu atenția prin ținutele ei la evenimentele la care participă alături de soțul ei, președintele Klaus Iohannis. Vestimentația Primei Doamne a fost întotdeauna sub ”lupa” criticilor de modă, iar aceștia nu au ezitat să facă observații legate de proporțiile rochiilor purtate sau chiar de culoarea lor.

Articolul continuă după reclamă

Cu această ocazie specială, Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albă, imprimată cu maci, semnată de casa de modă Dolce&Gabbana, a cărui preț este de aproximativ 1.500 de euro, potrivit gsp.ro.

Rochia Primei Doamne a fost lungă până peste genunchi, iar în picioare a purtat o pereche de sandale cu toc.

Carmen Iohannis nu a uitat nici de accesorii. Soția președintelui Klaus Iohannis și-a completat ținuta cu o pereche de ochelari de soare, dar și o geantă de la Christian Dior, care valorează 2850 de euro, mai scumpă deci decât rochia de la Dolce&Gabbana, potrivit sursei citate mai sus.

La finalul evenimentului, Carmen Iohannis a semnat alături de președintele României, dar și de Nadia Comăneci, un tricou care va rămâne ca amintire în cadrul ambasadei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis

Eli Lăslean este cea care se ocupă de opt ani de ținutele lui Carmen Iohannis. Colaborarea cu Prima Doamnă a României a început în anul 2015, atunci când creatoarea de modă a fost sunată pentru a-i face o rochie lui Carmen Iohannis.

Creatoarea de modă a dezvăluit cum a început să o îmbrace pe Carmen Iohannis.

„Rochiile mele erau atât de elaborate, de clasă, spunea lumea. Doream ca ținutele mele să fie pe cele mai înalte podiumuri (…) Mă gândeam cum să fac. Și o prietenă îmi spune să îi scriu. Așteptam să îmi fac curaj. După alegeri, la puțin timp, am primit un telefon și am fost întrebată dacă aș putea să fac o rochie Primei Doamne. La evenimentul pentru ziua principesei Margareta, în ziua de Buna Vestire. Toată această poveste frumoasă a început de Buna Vestire, în 2015. A fost fantastic. M-a sunat o cunoștință comună, apoi Prima Doamnă”, a spus Eli Lăslean pentru ego.ro, citată de Libertatea.

Creatoarea de modă a avut doar cuvinte de laudă la adresa Primei Doamne.

„E o persoană prietenoasă, un suflet frumos. I-am făcut atunci cinci variante. Când vine cineva cu ceva deosebit, fac mai multe variante”, a mai povestit Eli Lăslean, potrivit surselor citate.

Citește și: Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în vizita diplomatică din Coreea de Sud: „Este la cea mai bună apariție a sa!”

Un bărbat din București, primul caz de infecție cu virusul West Nile. Ce recomandă Institutul Naţional de Sănătate Publi... Cât costă un burger clasic vândut în Aeroportul Internațional Henri Coandă. Prețul îi lasă pe turiști cu un gust amar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x