Antena Căutare

Ce este terapia cu îngeri. Prima concurentă a noului sezon Chefi la cuțite a ridicat semne de întrebare în rândul publicului

În prima ediție a noului sezon Chefi la cuțite, Iulia a povestit despre o formă de terapie care i-a pus pe gânduri atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Iată ce înseamnă terapia cu îngeri și cum te poate ajuta.

Colaj Iulia Creangă și ilustrarea aripilor de îngeri și mâini
Ce este terapia cu îngeri. | Shutterstock, Antena 1

Luni seară, prima ediție a noului sezon Chefi la cuțite a luat prin surprindere publicul încă de la prima concurentă a show-ului. Iulia, consilier dezvoltare personală, a adus un nou subiect în atenția telespectatorilor, subiect care a stârnit interesul în număr mare.

„Credința în îngeri e atât de interesantă pentru că ei sunt frumoși, luminoși, nu-s răi și îi putem accesa cu foarte multă ușurință” a spus concurenta.

Iată ce este terapia cu îngeri și pe ce se bazează o astfel de ședință de terapie!

Citește și: Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ajuns la terapie de cuplu. Ce a mărturisit actorul

Ce este terapia cu îngeri

Terapia cu îngeri este o formă de terapie holistică care se bazează pe lucrul cu energiile și pe o ghidare spirituală a îngerilor.

Terapeuții cu îngeri folosesc diferite metode și tehnici pentru echilibru și armonie în viața pacienților.

Printre cele mai cunoscute metode actuale sunt meditața, rugăciunea și comunicarea intuitivă, prin intermediul cărora se încearcă o conectare cu energiile și cu prezența îngerilor.

Se spune că îngerii au puterea de a oferi protecție, vindecare și îndrumare în viața fiecăruia, iar această metoda este folosită de mulți oameni care își doresc sprijin și îndrumare spirituală în propriile călătorii.

„Terapia cu îngeri este cea mai rapidă, cea mai eficientă și cea mai plăcută formă de vindecare posibilă vreodată. Puterea vindecătoare a îngerilor depășește orice formă de terapie concepută de om” spune Profesorul Doctor Doreen Virtue.

Citește și: Sore revine pe scenă după o pauză de doi ani, pentru a face terapie. Ce spune cântăreața despre noile proiecte muzicale

Pe ce se bazează terapia cu îngeri

Acest tip de terapie se bazează pe o abordare diferită, prin care pacienților le este indicat să renunțe la cercetarea suferințelor din dorința de a se vindeca. Conform doamnei Doctor Doreen Virtue, „cercetarea nu ar aduce decât și mai multă suferință care nu este altceva decât o simplă iluzie”.

Totodată, aceasta susține faptul că toate necazurile care se întâmplă sunt de fapt „o oglindire a ceea ce nu vedeți că sălăsluiețte în propria voastră minte”.

„Am început să-mi ajut clienții sfătuindu-i să-și asculte propriii lor îngeri. Foarte repede, am descoperit că puterea vindecătoare a îngerilor depășește orice altă formă de terapie "concepută de om” pe care am întâlnit-o vreodată. Îngerii au daruri minunate de la Dumnezeu pe care ni le împărtășesc și nouă.

Îngerii au un mod diferit de a privi situațiile obișnuite. Mesajele lor ne ajută să ne vindecam credințele și gândurile, transformându-le în puncte de vedere care ne dau putere și iubire. Ei ne învață cum să ne folosim simțurile spirituale pentru a vedea, auzi, simți și cunoaște lumea reală care transcende problemele iluzorii ale lumii” mai susține aceasta.

Citește și: Stresul reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale secolului. Cum te poți îmbolnăvi și ce metode de combatere sunt eficiente

Prin intermediul acestui tip de terapie, profesor Doctor Doreen Virtue, transmite mesaje de călăuzire și mângâiere primite chiar din Împărăția Îngerilor, conform spuselor acesteia. Mesajele au puterea de a ajuta pacienții în diferite tulburări emotive, precum: depresia, confuzia, mânia, plictiseala, dar și în probleme pe plan personal precum: relații, familie, carieră, etc.

O șoferiță a găsit un bilet și trandafiri în parbriz după ce a parcat așa cum a știut. Ce scria pe bilet s-a viralizat r... Cât costră un trai decent în Germania. Un român a dezvăluit ce cheltuieli lunare există...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x