Antena Căutare

Ce pensie are Nadia Comăneci. Suma pe care o primește cea mai bună gimnastă din lume nu este deloc neglijabilă

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic, are o pensie la care mulți doar visează. Cu toate acestea, există o sportivă care încasează mai mult decât celebra gimnastă. Iată la ce sumă lunară ajunge pensia campioanei!

Galerie
Ce pensie are Nadia Comăneci | Gettyimages.com

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic, este una dintre marile personalități ale României care ne-au făcut remarcate la nivel mondial prin realizările uriașe pe plan sportiv.

Citește și: Tricou cu Nadia Comăneci, lansat de unul dintre cele mai celebre magazine din lume. La ce preț poate fi achiziționat în România

Apreciată și iubită de o lume întreagă, gimnasta româncă este un adevărat idol pentru marii sportivi ai lumii, dar și pentru cei mici aflați la început de drum în lumea sportului.

Pentru că este atât de cunoscută la nivel mondial, mulți se întreabă de suma pe care o încasează acum la frumoasa vârstă de 62 de ani!

Articolul continuă după reclamă

Iată ce valoare are pensia Nadiei Comăneci!

Ce sumă încasează lunar drept pensie Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a fost prima sportivă care a reușit să obțină nota maximă pentru un exercițiu pe care l-a executat în cadrul Jocurilor Olimpice de la Montreal în anul 1976.

Acum, la distanță de aproape 50 de ani de la marele eveniment, celebra gimnastă încasează o sumă lunară în valoare de 13 149 de lei, scrie Click.ro.

Anii de muncă și performanțele uriașe în sport i-au adus astăzi gimnastei o sumă la care alții doar visează, însă, comparativ cu pensia pe care o încasează canotatoarea Veronicha Cochelea, Nadia încasează mai puțin, mai scrie sursa citată anterior. Canotatoarea ar primi o sumă cu o valoare nici mai mare, nici mai mică de 15 080 de lei.

Citește și: Splash! Vedete la apă, sezon 6, 1 august 2024. Ce notă a obținut Larisa Iordache, după ce însăși Nadia Comăneci a încurajat-o

Nadia Comăneci s-a născut în Onești, iar viața ei a reușit să prindă contur chiar și înafara țării.

Gimnasta și-a construit o nouă viață în Statele Unite ale Americii, acolo unde l-a cunoscut și pe soțul ei, Bart Conner, cu care are o căsnicie de 28 de ani și un fiu minunat care le seamănă perfet amândurora.

Ce diferență de vârstă există între Nadia Comăneci și soțul ei. Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, s-au cunoscut pe vremea când erau doar niște adolescenți. Celebra gimnasta și-a văzut pentru prima oară viitorul partener la vârsta de 14 ani, în cadrul unui concurs de gimnastică în New York, Statele Unite ale Americii, unde a și câștigat aurul internațional la compus.

Scânteia dintre cei doi s-a aprins atunci când se aflau pe scenă împreună, iar un fotograf i-a sugerat lui Bart Conner să-i ofere un pupic pe obraz Nadiei Comăneci.

Deși s-au cunoscut într-un astfel de context, Bart Conner și Nadia Comăneci au devenit soț și soție după aproximativ 20 de ani de la prima lor întâlnire neașteptată. Destinul i-a purtat pe drumuri diferite până s-au găsit din nou unul pe celălalt.

Între cei doi există o diferență de vârstă de doar 4 ani, Bart Conner fiind mai mare decât soția lui doar cu câțiva ani.

Citește și: FOTO | Team România a plecat la Jocurile Olimpice 2024! Cine sunt sportivii care ne reprezintă. Mesajul lui David Popovici

Cu cât a ajuns să se închirieze un apartament în Cluj pentru 4 zile de festival. Prețul ajunge la o sumă de necrezut... Cum să prepari cea mai delicioasă rețetă de fasole de post. Ce ingredient ar trebui să nu mai uiți pentru un gust autent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 9 septembrie 2024. După gala de vineri, băieții au fost în stare de șoc: Tremur!
Mireasa sezonul 10, 9 septembrie 2024. După gala de vineri, băieții au fost în stare de șoc: Tremur! Luni, 09.09.2024, 15:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x