Antena Căutare

Cine este Asiana Peng. Ce origini are de fapt proaspăta nora lui Laurențiu Reghecampf

Fiul lui Reghecampf s-a căsătorit civil! Iată cine este frumoasa lui soție și pentru ce este cunoscută Asiana Peng!

Cine este Asiana Peng. Ce origini are de fapt proaspăta nora lui Laurențiu Reghecampf | Instagram

Asiana Peng și Luca Rechecampf și-au spus ieri marele „DA” în fața Ofițerului de Stare Civilă, iar de acum înainte au început un nou capitol al vieții.

Cei doi formează un cuplu din anul 2021, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Tânăra este cunoscută la noi în țară datorită realizărilor uriașe pe care le-a obținut de-a lungul timpului în cariera sa.

Citește și: Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit. Cum au arătat Luca Reghecampf și Asiana Peng când au spus marele „DA”

Articolul continuă după reclamă

Iată cine este soția lui Luca Reghecampf și de ce o îndrăgește atât de multă lume!

Cine este Asiana Peng, nora lui Laurențiu Reghecampf

Ceea ce nu știu foarte mulți este faptul că frumoasa tânără a reprezentat țara noastră în numeroase concursuri importante de gimnastică.

Tânăra a fost gimnastică de performanță, iar în urmă cu 10 ani a participat cu naționala de junioare a României la Europenele din 2014.

Asiana a obținut de-a lungul timpului 50 de medalii în palmares și a făcut parte din lotul olimpic al României, scrie SpyNews.ro .

Fosta gimnastă a fost specializată la bârnă și la sol și a câștigat numeroase titluri atât la competiții naționale, cât și internaționale.

În prezent, Asiana Peng este studentă la kinetoterapie și urmează cursurile din cadrul Școlii de Antrenori cu specializare în gimnastică.

Citește și: Mama Asianei Peng, declarații zguduitoare despre căsătoria dintre fosta gimnastă și fiul lui Reghecampf. Ce a putut să zică

Proaspăta soție a lui Luca Reghecampf a decis să se retragă din gimnastică în urmă cu o lungă perioadă de timp, mai ales după ce mama ei s-a implicat într-o dispută cu Federația de Gimnastică și cu antrenorii lotului de senioare de la acea vreme: Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Frumoasa noră a lui Laurențiu Reghecampf este jumătate româncă, jumătate chinezoaică, tatăl ei fiind chinez în totalitate.

De-a lungul timpului Asiana a avut parte de mai multe evenimente neplăcute din cauza mamei sale, cu care a declarat în urmă cu ceva timp că nu se înțelege bine.

„Nu sunt răspunzătoare si nici nu rezonez cu declarațiile mamei. Nu-mi plac discuțiile fără sens si nici nu mă dau peste cap să apar prin presă” spunea frumoasa tânără în urmă cu doi ani, potrivit Click.ro.

Reacția controversată a fostei gimnaste a venit la momentul respectiv în contextul în care mama ei s-a declarat nemulțumită în mediul online de faptul că fiul lui Laurențiu Reghecampf nu ar avea gânduri de măritiș cu fiica ei, deși trăiesc în concubinaj.

Iată ce spunea atunci, potrivit sursei citate anterior:

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef! (...)

Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine! (...) În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan nu poate renunța la numele Reghecampf. A câștigat în instanță dreptul de a-l purta

Ce oraș va găzdui Eurovision 2025. Elveţia este țara care va organiza concursul muzical ediția viitoare... Reghecampf e în al 9 lea cer! Antrenorul are dublu motiv de sărbătoare. Fiul său cel mare s-a căsătorit de ziua lui Bebe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x