Antena Căutare

De unde se pot recupera maşinile ridicate în Bucureşti în funcţie de sector. La ce sumă ajunge prețul

Una dintre cele mai întâlnite probleme ale locuitorilor din Bucureşti este reprezentată de identificarea unui loc de parcare liber. Pentru că este o capitală foarte aglomerată, au fost luate decizii cu privire la ridicarea autoturismelor care ocupă un loc fără ca proprietarul să îl achite pe perioada staționării sau a celor care sunt parcate neregulamentar.

Imagine cu o femeie căreia i-a fost ridicată mașina din cauza faptului că nu a parcat regulamentar. Aceasta vorbește la telefon.
De unde se pot recupera maşinile ridicate în Bucureşti în funcţie de sector. La ce sumă ajunge prețul | Shutterstock

Pentru că tot mai mulţi oameni caută să se stabilească în Bucureşti, capitala țării se confruntă cu tot mai multe probleme din punct de vedere administrativ. În acest sens, una dintre marile probleme ale bucureștenilor este identificarea unui loc de parcare liber.

Numărul de locuri de parcare nu ţine pasul cu numărul maşinilor înmatriculate sau cu cel al maşinilor care ajung să circule în mod constant pe străzile din Bucureşti, iar acest lucru duce la un haos interminabil pe șosele.

Citește și: Programul Rabla 2024. Care este valoarea noilor vouchere. Câți bani vor primi șoferii care vor să caseze mașini vechi

Potrivit Observator News, există numeroase locaţii de unde se pot ridica maşinile în cazul în care acestea au fost ridicate de către autorităţi. Autorităţile reprezentative fiecărui sector mizează pe propriul loc pentru depozitarea maşinilor ridicate de pe străzi.

Mai multe informații despre acest subiect sunt disponibile aici.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x