Antena Căutare

Decorațiunile de Crăciun au umplut magazinele! Cât costă un set de globuri în luna octombrie

Deși în luna octombrie lumea se pregătește de Halloween, rafturile din marile magazine s-au umplut deja cu decorațiuni de Crăciun. Iată cu ce preț se vinde un set de globuri!

Decorațiunile de Crăciun au umplut magazinele! | Antena 1

Deși în luna octombrie majoritatea persoanelor de pregătesc de Halloween, rafturile din marile magazine s-au umplut deja cu decorațiuni de Crăciun.

Cu toate acestea, se pare că românii au decis ca anul acesta să cumpere deja articole cu tematică pentru a evita cozile, dar și pentru a face economii acum când încă decorațiunile și cadourile sunt ceva mai accesibile.

Iată cât costă un set de globuri la jumătatea lunii octombrie!

Decorațiunile de Crăciun au umplut magazinele! Cât costă un set de globuri în luna octombrie

Articolul continuă după reclamă

Globurile, lumânările, clopițeii, jucăriile cu Moș Crăciun, dar și alte elemente tematice sărbătorilor de iarnă sunt deja disponibile la raft chiar dacă temperaturile de afară depășesc încă 20 de grade.

Atmosfera de Crăciun se resimte deja în marile magazine, mai ales că au apărut difuzoarele de arome de scorțișoară, brad și portocale, al căror miros te duc imediat cu gândul la copilărie.

Deși acum produsele cu tematica sărbătorilor de iarnă sunt mai accesibile, prețul pentru un set de globuri i-a luat prin surprindere pe mulți. Spre exemplu, în cea de a doua jumătate a lunii noiembrie un astfel de set se ridică la prețul de aproximativ 50 de lei, potrivit unui experiment făcut de reporterul Observator News, Ana Grigore.

Citește și: Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa 2024. Unde poți merge pentru a simți cu adevărat magia sărbătorilor

Mai multe informații despre acest subiect și prețuri pentru alte produse de sezo sunt disponibile aici!

Marea iubire a poetului Nichita Stănescu a decedat. Gabriela Melinescu a fost o prezență importantă în literatura suedez... Apa tonică ar putea da rezultate fals pozitive la testul pentru depistarea substanțelor interzise. Care este explicația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x