Antena Căutare

Noi detalii ies la iveală în cazul tinerilor luați de viitură în Italia. Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos

Anchetatorii au găsit telefonul Patriziei Cormos cu puțin timp înainte ca salvatorii să recupereze trupurile neînsuflețite ale celor două fete. Cristian Molnar este în continuare de negăsit. Iată ce noi detalii din anchetă au ieșit la iveală!

Noi detalii ies la iveală în cazul tinerilor luați de viitură în Italia. Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos
Noi detalii ies la iveală în cazul tinerilor luați de viitură în Italia. Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos | Captură Facebook/Captură Observator

O tragedie a avut loc în provincia Udine din Italia, acolo unde trei tineri din Satu Mare și-au pierdut viața, după ce au fost luați de o viitură puternică pe râul Natisone, în timp ce ar fi încercat să facă o poză. Cu toate că Patrizia Cormos, Bianca Doros și Cristian Molnar au stat minute în șir îmbrățișați, în speranța că vor face față curenților, aceștia au fost luați de viitura puternică.

Citește și: Despăgubire istorică pentru familia unei românce care a murit în Italia. De ce decizia este o premieră

Ce au descoperit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos

După mai bine de trei zile de căutări, trupurile neînsuflețite ale celor două fete, Patrizia Cormos și Bianca Doros, au fost găsite de pompieri, la aproximativ 700 și 1000 de metri de locul unde au fost văzute ultima dată. Salvatorii continuă căutările pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu Cristian Molnar.

Articolul continuă după reclamă

Înainte ca pompierii italieni să găsească trupurile neînsuflețite ale celor două victime, aceștia au depistat în primă fază telefonul Patriziei Cormos. Dispozitivul a fost cel care a oferit informații prețioase pentru echipajele de salvare, având în vedere că telefon avea un sistem care utilizează o dronă pentru a identifica poziția celulară, chiar și atunci când telefonul era închis.

După investigații, în telefonul Patriziei a fost găsit un mesaj SOS la numărul de urgenţă 112, potrivit unei surse.

Citește și: „Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen

Părinții tinerilor luați viitură în Italia sunt sfâșiați de durere

Părinții Patriziei Cormos sunt distruși de durere și au făcut o serie de mărturisiri dureroase despre momentul în care trupul neînsuflețit al fiicei lor a fost găsit sub o stâncă.

„Mi-a spus: <<Lasă-mă, stăm împreună puțin și facem câteva fotografii>>. Și așa, până la urmă, i-am spus: <<du-te, draga mea>>.”, a spus mama Patriziei pentru o publicație din Italia, citată de un site știri de la noi.

Tatăl fetei nu își poate reveni din șoc: „Nimic nu mă poate consola. Am rămas aici, nu am vrut ca fetița mea să se simtă abandonată.”, a spus el.

„Locul era foarte abrupt. Am găsit întâi un așa-zis <<martor mut>>, un pantof al fetei.”, a spus un voluntar, citat de sursa menționată mai sus.

Cele două tinere vor fi repatriate. Cristian Molnar este în continuare de negăsit

După ce au fost găsite în avalul râului, cele două tinere au fost aduse în orașul italian Udine, de unde urmează să fie repatriate în România, pentru a fi înmormântate de familiile lor. Acest lucru a fost transmis de primarul localității Orsaria di Premariacoo, unde cei trei tineri au fost luați prin surprindere de viitură.

„Astăzi Bianca si Patrizia au ajuns la Udine așteptând să plece în Romania, și noi ne pregătim și de rămas-bun, nu veți fi singuri.”, a transmis Michele De Sabata pe pagina lui de Facebook, potrivit unei surse.

Edilul a mai transmis și în ce stadiu se află operațiunea de căutare a lui Cristian Molnar. Primarul din Orsaria di Premariacoo a dezvăluit că tânărul nu a fost încă găsit, în ciuda eforturilor intense ale echipajelor de salvare, în care s-au numărat 118 oameni.

Ce s-a întâmplat înainte ca Oana Moșneagu să îmbrace rochia de mireasa. „Am trimis-o la călcat...”... Peste 125 000 de Tesla sunt rechemate în service. Ce defecțiuni au modelele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x