Antena Căutare

Recompensa pentru cel care îl găsește pe Patrocle a crescut la 4000 de lei. O asociație cunoscută s-a implicat pentru a mări suma

Patrocle este încă de negăsit după 6 zile de la dispariție, iar stăpânii lor simt că au ajuns la capătul puterilor. Cazul a devenit atât de viral, încât tot mai mulți oameni și chiar asociații se implică. Iată ultimele detalii cu privire la dispariția micuțului.

Colaj Patrocle
Recompensa pentru cel care îl găsește pe Patrocle a crescut la 4000 de lei. | Facebook Alexandra Pașca

Încă de la începutul aceste săptămâni au avut loc căutări impresionante pentru Patrocle, cățelul care a dispărut în București și care încă este de negăsit.

Micuțul s-a pierdut duminică, 17 martie, în jurul orei prânzului după ce s-a speriat de un claxon foarte puternic și a fugit cu tot cu lesă și ham din mâna stăpânului.

Citește și: Patrocle, cățelul dispărut pe care îl caută zeci de bucureșteni. Unde a fost văzut ultima oară

Patrocle este un cățel adoptat în București de 4 luni cu o poveste de viață foarte tristă. Micuțul a fost găsit într-o pădure din Sălaj și salvat de o iubitoare de animale care a reușit să-i găsească un stăpân iubitor în capitala țării.

Iată ce mesaje au transmis atât stăpânul, cât și prima salvatoare a lui Patrocle la 6 zile după dispariție.

Recompensă de 4000 de lei pentru cel care îl găsește pe Patrocle

Mobilizarea de care au dat dovadă bucureștenii este cu adevărat impresionantă. Mii de persoane au distribuit postările cu privire la dispariția cățelului, iar sute s-au oferit voluntare pentru a participa la căutarile lui Patrocle.

Alexandra Pașca, cea care l-a salvat pe micuț dintr-o pădure din Sălaj, a anunțat în această dimineață faptul că a primit ajutorul de la o cunoscută asociație care se ocupă cu salvarea animalelor pentru a putea mări recompensa pentru cel care îl va aduce pe Patrocle înapoi sau pentru cel care îl va găsi și îl va urmări până când ea ajunge la locație.

„Cu ajutorul și implicarea asociației Kola Kariola, creștem la 4000 lei RECOMPENSA pentru cine-l găsește și stă lângă el până este recuperat.” este mesajul transmis de aceasta pe pagina sa de Facebook.

Puțin trecut după miezul nopții, tânăra a mai lansat un mesaj prin care să atragă atenția celor care își doresc cu adevărat să o ajute. Pentru că aceasta a tot primit mesaje de la diferite persoane care anunță că l-au văzut pe cățel, dar fără o dovadă anume, Alexandra s-a decis să ia atitudine spre binele tuturor.

„Stop joc.

Nu mai cred nimic până nu văd o poză, o filmare, o dovadă. Nu mă mai duc la adrese aiurea, la colț de stradă ori mijloc de bulevard.

E o bătaie de joc și nu-s singura care simt și trăiesc asta. Am primit 8 poze azi, ceea ce și apreciez, cu căței care nu sunt Patrocle. Ideea e asta: dacă oamenii nu îmi trimiteau poza, alergam în 8 direcții? Alergam. Asta facem de duminică.” a spus aceasta după ce a căutat în zone diferite ale Bucureștiului neîncetat, dar fără rezultat în mai multe zone din București.

Citește și: „Foarte fericit și sănătos” Roscoe Hamilton, cel mai celebru cățel de pe grila Formula 1™ are o dietă aparte

Recompensa inițială pentru Patrocle

În decursul zilei de ieri, tânăra a mai postat pe Facebook decizia de a lansa mai multe recompense pentru Patrocle.

„Ofer 500 lei recompensă pentru prima poză cu Patrocle.

Ofer 200 lei recompensă pentru poza cu hamul și lesa, la gunoi, în șanț, rupte, oricum.

Ofer 1000 lei recompensa celui care stă lângă el până ajungem, îl urmărește încet dacă încă se plimbă, orice care ne duce la prinderea lui.

Le ofer împreună și dacă același om îmi dă și poză și stă lângă el. ( 1500 lei )

Primesc poza, îmi dați contul, transfer, nu întreb nimic.

Trăiesc un coșmar și dacă nu mai mor acum, nu mai mor niciodată.

Primesc mesaje e acolo, e acolo, el e. Doua mesaje în același timp, distanța de km între cele două locații. Nimeni nu face poze. E un joc, o farsă, un teatru?

O să aflu vreodată adevarul?” sunt întrebările pe care și le pune zilnic Alexandra.

Citește și: O femeie s-a enervat pe vecinii ei care și-au abandonat câinele ca să ia altul și a decis să le dea o lecție dură. Ce a făcut

Românii sunt obligați să achite o nouă taxă pentru gaze. Când intră în vigoare directiva și cu cât se vor majora facturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x