Antena Căutare

Șoarece „obsedat” de curățenie, surprins în timp ce așează lucrurile unui poștaș | VIDEO. Imagini desprinse parcă dintr-o animație

Desi este un fotograf pasionat de animale salbatice, Rodney Holbrook, un postas pensionar, nu si-a imaginat niciodata ca va surprinde o scena asemanatoare cu cea din filmul Ratatouille, desfasurandu-se chiar in propria sa magazie.

imagine alb negru surprinse de camerele de supravegheat cu un soarece care aranjeaza lucrurile Galerie
Șoarecele obsedat de curățenie surprins în timp ce așează lucrurile unui poștaș. | Captură Youtube

Dupa ce a observat in mod regulat ca lucrurile din noaptea anterioara erau aranjate intr-un mod misterios, a decis sa monteze o camera de supraveghere nocturna pe masa de lucru, potrivit Observatornews.ro.

Citește și: De ce au aparut mii de oameni fără pantaloni la metrou. Imaginile sunt virale, iar explicația una simplă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un șoarece din garajul unui poștaș aranja lucrurile lăsate împrăștiate peste noapte

Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, a declarat că a observat că lucrurile din garaj erau adesea aranjate în mod diferit dimineața, față de cum le lăsa seara.

Citește și: O femeie a descoperit în noua sa casă o valiză ascunsă într-o încăpere secretă. S-a speriat când a deschis-o

După ce a descoperit în mod regulat că lucrurile din noaptea precedentă fuseseră aranjate în mod misterios, el a instalat o cameră de vedere. Aceasta a surprins un șoarece care culegea cuie, dopuri de plută, piulițe și șuruburi, notează BBC.

De atunci, el l-a poreclit pe rozător "șoarecele galez ordonat". "La început am observat că o parte din mâncarea pe care o puneam pentru păsări ajungea în niște pantofi vechi pe care îi depozitam în magazie", a spus el.

Citește și: Ce a putut să descopere o mamă în pătuțul bebelușului. Nu i-a venit să creadă ce vede: ”Mi-a sărit inima din piept”

"De 99 de ori din 100, șoarecele va face ordine pe parcursul nopții. Este cu adevărat incredibil cum a pus lucrurile în cutie, este posibil să îi placă". Domnul Holbrook crede că șoarecele folosește obiectele pentru a ascunde nucile, iar până acum aranjamentul a funcționat în favoarea sa. Mai multe informații despre acest subiect sunt disponibile pe Observator News.

Nici niciun obiect nu pare să deranjeze șoarecele, acesta fiind surprins chiar și cărând legături de cablu la oală.

"A fost un mic experiment, de fapt, am adăugat diferite lucruri pe birou pentru a vedea dacă le poate ridica", a declarat dl Holbrook.

Nu este prima dată când dă peste o rozătoare organizată.

Când locuia în Bristol, în 2019, prietenul său a cerut ajutor pentru a repara o cameră de noapte, când un alt șoarece le ținea în ordine magazia.

"Acel singur videoclip a devenit viral și a ajuns la oameni din întreaga lume", a spus el,

"Așa că nu-mi vine să cred că aici, în Builth Wells, ni s-a întâmplat același lucru ani mai târziu".

Citește și: Iluzie optică virală! Privește atent poza cu feliile de pepene și încearcă să descoperi unde se află căpșuna, de fapt

Carrefour anunță că va opri de la vânzare anumite produse. Ce s-a întâmplat și care sunt țările vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x