Antena Căutare

Teodora Nedelcu urcă pe scena iUmor cu un super număr de stand-up! Cheloo: „Sper să câștigi acest sezon, ca să nu te mai văd”

Numită și cea mai „acră" concurentă de la iUmor, Teodora Nedelcu a avut o revenire în foță și în acest sezon!

Galerie
Teodora Nedelcu urcă pe scena iUmor cu un super număr de stand-up! | Antena 1

În cea de-a cincea ediție iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, Teodora Nedelcu, una dintre finalistele sezonului 15, urcă pe scenă cu un super număr de umor, cu care i-a cucerit pe juraţii show-ului, încântându-i pe toți cu momentul ei de stand-up.

Teodora Nedelcu urcă pe scena iUmor cu un super număr de stand-up! Cheloo: „Sper să câștigi acest sezon, ca să nu te mai văd pe aici!“

Înainte de a dezvălui care sunt voturile lor, juraţii nu au ratat ocazia să o laude pe Teodora:

„Pentru mine, sunteți deosebit de inteligentă și am crezut asta încă de când v-ați prezentat pentru prima oară la această emisiune... sub forma unei stafii“, i-a mărturisit Cheloo, continuând, în stilul caracteristic: „Te-ai mai îngrășat; îți stă bine!”, stârnind hohote de râs în sală. „Sper să câștigi acest sezon, ca să nu te mai văd pe aici!“, i-a mai transmis el.

Articolul continuă după reclamă

Numită și cea mai „acră" concurentă de la iUmor, Teodora Nedelcu a avut o revenire în foță și în acest sezon, momentul ei fiind unul de excepție, apreciat de toți cei din sală: „De fiecare dată când sunt la masă cu familia mea, eu niciodată nu sunt întrebată când mă mărit, motiv pentru care cred că sufăr de o boală incurabilă – sunt urâtă!”, continuând: „Singura dată când am primit un compliment pentru felul în care arât, a fost la o înmormântare!”.

Câte like-uri a obținut Teodora și care a fost momentul ce a stârnit hohote de râs, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod iUmor, sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Vacanță școlară octombrie 2024. În ce perioadă sunt liberi elevii... 30 de mașini parcate la Palatul Copiilor au fost zgâriate semnificativ. Ce mesaj ciudat a inscripționat autorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei! Joi, 03.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x