Căutare Live

Anda Adam, concurenta de la“Te cunosc de undeva!”, ca o REGINĂ! Cu o tiară pe cap, artista a pus fanii pe jar

Anda Adam, concurenta de la“Te cunosc de undeva!”  este o apariție senzuală și cu foarte mult sex-appeal, indiferent de situație.

Anda Adam, concurenta de la“Te cunosc de undeva!”, este o apariție senzuală și cu foarte mult sex-appeal, indiferent de situație. Cu o tiară pe cap, artista a pus fanii pe jar.

A primit zeci de complimente și mii de Like-uri de la fani și nici nu avea cum fi altfel! Cu o coroniță aurie, cizme extralungi și o geacă asortată, cântăreața părea o zână din povești.

„Ești ca o zână!”, „Superbă!”, „Extraordinară!”, i-au scris fanii pe Facebook. La multe dintre ele, artista le-a răspuns.

Anda Adam este cea mai fericită mămică. Fetița ei, Evelin, e o dulceață de copil, nu are mofturi la mâncare și e cumințică foc!

Vouă vă place ținuta?

Ei sunt NOROCOȘII! Salarii mărite pentru primari, viceprimari, pentru angajaţii din educaţie, din ANAF, ANI şi din gărzi... La mare, la soare sau la munte și răcoare?! Înainte de a alege, aflați cum va fi vremea în weekend!...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x