Andreea Podărescu continuă acuzele la adresa fostului iubit: "Nu pot să-mi amintesc nici măcar o clipă în care am fost fericită alături de el"

Scandalul dintre Andreea Podărescu şi tatăl copilului ei e departe de a se fi încheiat! "Prinţesa Bucureştilor" face noi acuzaţii dure la adresa fostului iubit!

Scandalul dintre Andreea Podărescu şi tatăl copilului ei e departe de a se fi încheiat! "Prinţesa Bucureştilor" face noi acuzaţii dure la adresa fostului iubit!

„Acest om mi-a provocat atât de multă suferință, atât mie, cât și copilașului meu, încât nici măcar nu pot să îmi amintesc o clipă, măcar o clipă în care să fi fost fericită alături de el. Am impresia că mi s-au șters toate, și lucrurile frumoase”

Andreea a enumerat momentele în care fostul iubit nu a fost alături de copilul pe care îl au împreună și dorește ca acesta să aducă exemple în care a fost alături de cel mic. „Antony spune foarte multe cuvinte și prin aceste cuvinte, te strigă foarte des, iar tu nu ești lângă el de fiecare dată când te strigă”

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri