Căutare Live

VIDEO-Animalele de la circ sunt înlocuite de holograme!

Un circ renumit din Germania a folosit pentru prima dată în spectacolele sale holograme în locul animalelor.

Circul Roncalli, un circ renumit din Germania a folosit pentru prima dată în spectacolele sale holograme în locul animalelor.

Folosirea animalelor în spectacolele de circ este o practică veche intens criticată din perspectiva cruzimii cu care sunt tratate. În multe state există legislaţii sau cel puţin proiecte legislative care interzic show-urile cu animale.

Atfel, Circul Roncalli, a făcut primul pas în stoparea exploatării animalelor și a integrat holograme ale acestora în spectacolele sale.

Folosind un proiector tridimensional, acest circ a reuşit să înlocuiască vechile numere cu animale, cu ceva la fel de captivant pentru public.

Artiştii circului sunt de părere că integrarea în spectacole a numerelor care folosesc noile tehnologii CGI reprezintă singura şansă prin care arta circului poate să rămână relevantă şi atractivă în ochii publicului.

Partea tehnică a acestor numere este asigurată de către o companie specializată în efecte vizuale.

Această tehnologie nu ridică riscuri pentru animale.

Nu se poate vorbi de accidentarea în timpului spectacolului sau la repetiţii.

(sursa: Futurism)

Ai puterea să nu-ți dea lacrimile? Doamne, cum interpretează acest copilaș faimoasa poezie ”Nu plânge, Maică Românie!”... Spectacol de lumină! Jupiter poate fi văzut cu ochiul liber la noapte...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri