Antena Căutare

Aplicația care îți poate salva viața. Cum poți să „fentezi” moartea cu ajutorul telefonului

Se spune că boala și chiar moartea te pândește la orice pas. Așa că nu ar fi rău ca pentru a evita o tragedie să-ți iei unele măsuri de precauție, iar dacă ai în dotare și un iPhone, cu atât mai bine

Se spune că boala și chiar moartea te pândește la orice pas. Așa că nu ar fi rău ca pentru a evita o tragedie să-ți iei unele măsuri de precauție, iar dacă ai în dotare și un iPhone, cu atât mai bine.

Atunci când necazul te lovește pe nepregătite, nu ar fi rău să respectați niște reguli pentru ca medicul de pe ambulanță care va ajunge primul la fața locului să fie la curent cu istoricul dumneavoastră medical.

O aplicație numită iPhone Health îl va ajuta pe specialist. Aplicația nu iți măsoară doar numărul de pasi pe care îi faci sau câte pahare cu apă bei pe zi.

Aplicația este ca o fișă medicală pentru tine. Aici poti insera toate detaliile medicale despre starea ta de sanatate, medicamentele pe care le iei, alergiile pe care le ai si grupa de sange. Lucrul pe care nu il stie multa lume este ca medicii de pe ambulanta pot accesa aceste informatii chiar daca telefonul tau este parolat. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi casuta „show when locked”.

De indata ce ai facut asta, ecranul de urgenta va arata altfel.In coltul din stanga al ecranului va aparea "Medical ID" unde paramedicii pot acesa detaliile despre sanatatea ta. Daca nu ai un iphone si esti utilizatorul unui telefon cu Android, astfel de optiuni sunt valabile si pentru aceste tipuri de telefoane. Aplicatia ICE te ajuta pentru astfel de situatii: aici trebuie sa iti instalezi datele medicale si sa bifezi, la fel ca la telefoanele iPhone, casuta „show information when locked”.

Mărturisirile cutremurătoare ale ultimului supraviețuitor din conacul groazei: ”Eram bătut în fiecare zi, trântit de per... Mireasă pentru fiul meu. Mame răsfățate. Luiza și Virginica au fost la un salon de înfrumusețare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x