Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Aspire, singurul program de leadership și antreprenoriat din România cu profesori de la Harvard, Stanford, Wharton și Berkeley. Participă şi tu!

Aspire, singurul program de leadership și antreprenoriat din România cu profesori de la Harvard, Stanford, Wharton și Berkeley.

Aplicaţiile pentru programele sale de vară Aspire din 2016 continuă: Aspire High School pentru liceeni, Aspire Academy pentru studenţi și Aspire Professional pentru tineri profesioniști.

Elevii de liceu, studenţii şi tinerii profesionişti, cu abilităţi de lideri sunt așteptați să se înscrie, până pe data de 12 aprilie la unul din programele Aspire. Acestea se vor desfăşură în luna iulie, la Poiana Braşov: Aspire High School (7 – 11 iulie), Aspire Academy (8 – 15 iulie) și Aspire Professional (7 – 10 iulie).

Aspire este singurul program din România și Europa de Est cu participare internațională, ce utilizează o programă alcătuită pe modelul celei de la Universitatea Harvard. În cadrul ediției din 2016, vor susține cursuri profesori de la cele mai bune universități din lume - Harvard, Stanford, Wharton și Berkeley – și traineri de specialitate în leadership, comunicare, negociere, business și storytelling. Participanţii vor avea oportunitatea de a dialoga cu antreprenori locali și regionali și alte personalităţi de succes din domenii diverse. Edițiile trecute au inclus workshop-uri despre: educație cu Mariana Gheorghe (CEO Petrom), business cu Fady Chreih (CEO Regina Maria), fotografie socială cu Cristian Movilă, antreprenoriat social cu Don Lothrop (fondator RomaniaOne) și multe alte personalități marcante din diverse domenii. Pe lângă acestea, participanții la Aspire High School au parte și de sesiuni de discuții pe tema studiilor în străinătate cu absolvenţi ai unor universităţi de top din lume. Cursurile se vor desfășura exclusiv în limba engleză.

Pentru cei selectați, programele de vara reprezintă doar începutul experienței lor de dezvoltare, deoarece la finalizarea programului tinerii devin membri ai comunității Aspire, unde au parte de mentorat susţinut în proiectele pe care le desfășoară, precum și de o serie de oportunități profesionale și academice.

Pentru mai multe informații, accesați www.aspireacademy.ro.

Recomandari