Antena Căutare

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE! Un tânăr de 19 ani a fost ELECTROCUTAT după ce s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă. VIDEO

Imagini socante au fost surprinse vineri dupa-amiaza in Brasov. Un tanar de 19 ani a fost electrocutat dupa ce s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfa stationat in gara, circulatia trenurilor pe ruta Brasov – Stupini fiind temporar oprita.

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE! Un tânăr de 19 ani a fost ELECTROCUTAT după ce s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă. VIDEO Galerie
tanar electrocutat

Imagini şocante au fost surprinse vineri după-amiază în Braşov. Un tânăr de 19 ani a fost electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă staţionat în gară, circulaţia trenurilor pe ruta Braşov – Stupini fiind temporar oprită.

Potrivit CFR Infrastructură, tânărul de 19 ani s-a urcat pe un vagon din compunerea unui tren de marfă care staţiona în gara din Braşov.

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE! Un tânăr de 19 ani a fost ELECTROCUTAT după ce s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă. VIDEO

tanar electrocutat

Alimentarea cu energie electrică a liniei de contact Braşov – Predeal şi Braşov – Stupini a fost temporar oprită pentru accesul medicilor şi poliţiştilor în zonă.

Tânărului i s-au acordat eîngrijiri medicale şi a fost transportat la spital. Poliţiştii au stabilit că băiatul încerca să traverseze linia ferată cu un frate mai în vârstă, când a fugit şi s-a urcat pe tren.

Circulaţia trenurilor pe traseul Braşov – Stupini a fost oprită până la finalizarea intervenţiilor organelor abilitate, fiind aşteptat avizul reluării traficului feroviar în contiţii normale.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x