Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Autotren si autoturism în flăcări! În ce stare se află victimele? - Constanța

Un autotren încărcat cu cereale şi un autoturism au luat foc după ce, în noaptea de luni spre marţi, au intrat în coliziune, pe DJ 381, în apropierea localităţii Ciocârlia, din cauza şoferului autovehiculului de mare tonaj care nu a acordat prioritate de trecere, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

pexels.com

Un autotren încărcat cu cereale şi un autoturism au luat foc după ce, azi-noapte, au intrat în coliziune din cauza şoferului autovehiculului de mare tonaj care nu a acordat prioritate de trecere, pe DJ 381, în apropierea localităţii Ciocârlia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, citat de AGERPRES


Flăcările au fost stinse de pompieri, traficul rutier în respectiva zonă fiind blocat timp de circa patru ore.


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere de la Detaşamentul Medgidia şi cu o autospecială cu modul de descarcerare, plus un echipaj medical SMURD B.


Din cercetările poliţiştilor a reieşit că şoferul autotrenului a ieşit pe şosea de pe un câmp, fără să acorde prioritate de trecere autovehiculelor aflate în trafic."Un bărbat, de 65 ani, a condus, pe câmp, un ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorcă, încărcată cu grâu, iar pe fondul neacordării de prioritate a ieşit de pe terenul agricol perpendicular pe axa DJ 381, unde a fost lovit de un autoturism, condus de un bărbat, de 25 de ani, care circula pe DJ 381, dinspre localitatea Ciocârlia către localitatea Valea Dacilor. În urma impactului, cele două vehicule au luat foc. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului. Traficul a fost blocat până în jurul orei 2,30", a informat IPJ Constanţa.

Recomandari