Antena Căutare

AVERTISMENT transmis de Primăria Capitalei: PERICOL OTRĂVIRE în parcurile din București

Primaria Municipiului Bucuresti atrage atentia locuitorilor orasului asupra pericolului la care se pot expune in parcurile Herastrau si Cismigiu. Capcanele securizate pentru sobolani au fost sparte, contaminandu-se spatiile verzi.

AVERTISMENT transmis de Primăria Capitalei: PERICOL OTRĂVIRE în parcurile din București
pericol de otravire in parcurile capitalei | news.ro

Primăria Municipiului București atrage atenția locuitorilor orașului asupra pericolului la care se pot expune în parcurile Herăstrău şi Cişmigiu. Capcanele securizate pentru șobolani au fost sparte, contaminându-se spațiile verzi.

„Primăria Capitalei atrage atenţia cetăţenilor care trec prin parcurile Regele Mihai (fost Herăstrău) şi Cişmigiu, că persoane necunoscute au împrăştiat pe spaţiul verde şi alei grăunţe otrăvitoare din capcanele securizate destinate combaterii şobolanilor, extrem de periculoase pentru copii şi animale. Până la remedierea completă a situaţiei, Primăria Capitalei solicită maximă atenţie în special în cazul copiilor şi al animalelor”, transmite Primăria Capitalei.

Municipalitatea precizează că angajaţii ALPAB au strâns toate capcanele pentru şobolani care fuseseră sparte, au anunţat firma de pază şi Poliţia Locală pentru a intensifica acţiunile de patrulare şi verifică în continuare aleile şi spaţiile verzi din cele două parcuri.

„Firma Coral, responsabilă de acţiunile de deratizare din Bucureşti, a sesizat Poliţia, pentru identificarea şi pedepsirea vinovaţilor”, mai precizează PMB.

ISTERIE pentru fanii „James Bond”! Întotdeauna ți-ai dorit să afli asta!... Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Eveniment ISTORIC: Este prima oară în aproape 40 DE ANI când s-a întâmplat ceva asem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x