Antena Căutare

Betty Salam, ireal de sexy în pat, în prag de seară. Fanii au uitat de orice timiditate: „Arată-ne tot, ești cea mai sexy!”

Artista Betty Salam s-a pozat în prag de seară, îmbrăcată sumar.  Fiica manelistului a încins imaginația internauților cu formele sale perfecte! 

Artista Betty Salam s-a pozat în prag de seară, îmbrăcată sumar. Fiica manelistului a încins imaginația internauților cu formele sale perfecte!

Cu forme apetisante și buze voluptoase, cântăreața e mai frumoasă ca oricând! Deși nu are o talie trasă prin inel, Betty este o adolescentă frumoasă, matură. Iar fanii au spirit de observație, trebuie să recunoaștem!

„Arată-ne tot, ești cea mai sexy!”, i-au scris unii internauți. Din păcate pentru admiratori, tânăra are un iubit care o sprijină în tot ceea ce face! De curând, Betty a scos o piesă nouă, „Semne”, care se bucură de un real succes în rândul ascultătorilor.

Vouă vă place Betty?

FOTO: În față-i cochetă, din spate-i starletă! A uitat că nu poartă lenjerie intimă și a oferit o scenă INTERZISĂ MINORI... De ce e interzis să foloseşti cuţitul pe 7 decembrie? Sfânta pe care creștinii o celebrează astăzi e „ocrotitoarea copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x