Antena Căutare

Bianca Drăgușanu, fuga la sală. Vedeta a lăsat-o pe Sofia în grija familiei!

Astăzi se împlineşte o săptămână de când Bianca Drăguşanu a devenit mamă. Se pare că vedeta şi-a rupt o oră din timpul petrecut cu fiica ei şi a dat fuga la sală

Astăzi se împlineşte o săptămână de când Bianca Drăguşanu a devenit mamă. Se pare că vedeta şi-a rupt o oră din timpul petrecut cu fiica ei şi a dat fuga la sală.

Bianca Drăguşanu este pusă pe treabă. Vrea să ajungă rapid la silueta ei de dinainte de a fi însărcinată şi a început deja recuperarea. "Am învoire oficială de la Sofia pentru o oră şi aprobare de la medic pentru drenaj limfatic! Azi s-a împlinit fix o săptămână de când am născut: stare fizică-recuperare încet, dar sigur (doar la recomandarea medicului), stare sufletească - cel mai frumos sentiment din lume", a scris Bianca Drăguşanu.

"Atât timp cât a avut un corp mereu tonifiat şi lucrat e normal să se recupereze mult mai repede. / Şi eu am avut cezariana nu am putut să merg 1 lună nu mai vorbesc de drenaje, Doamne fereşte", i-au scris cele care îi urmăresc activitatea pe Facebook. "Poate tu! Eu pot şi vreau! Ai vreo problemă cu asta?", i-a răspuns rapid Bianca Drăguşanu.

Vezi imaginile incendiare AICI.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x