Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga Națiunilor! Trei meciuri de azi ne aduc profitul

Biletul Zilei. Ieri, în debutul săptămânii, am avut o prestație diametral opusă pe cele două bilete oferite. Dacă cel de siguranță a fost câștigător, biletul din ”Liga Națiunilor” a fost distrus de România și Italia. Prima, din fericire, nu a pierdut

Biletul Zilei din Liga Națiunilor! Ieri, în debutul săptămânii, am avut o prestație diametral opusă pe cele două bilete oferite. Dacă cel de siguranță a fost câștigător, biletul din ”Liga Națiunilor” a fost distrus de România și Italia. Prima, din fericire, nu a pierdut, iar Italia a demonstrat că traversează o perioadă de criză accentuată.

Biletul Zilei din Liga Națiunilor! Astăzi, Liga Națiunilor luptă să revină pe tărâmul verde, așa cum a fost joi, 6 septembrie, la prima prezență a biletului pe site. Pentru win am atacat azi trei meciuri din Islanda, Ungaria și Finlanda. Toate se joacă de la ora 21:45, iar încredere în fiecare pont este extrem de ridicată.

Biletul Zilei din Liga Națiunilor! Cel mai lejer pont vine din Islanda, acolo unde țara gazdă, fostă revelație în Europa, pare victimă sigură cu puternica Belgie a lui Roberto Martinez. Islanda vine după un 0-6 în Elveția, iar azi nu are voie să spere la punct sau puncte cu locul 3 de la Cupa Mondială. Belgia are 9 victorii în ultimele 10 meciuri, pierzând doar cu Franța în semifinale la CM 2018. Cu Islanda, Belgia are un palmares perfect: 9 meciuri, 9 victorii!

Biletul Zilei din Liga Națiunilor! Din Reykjavík sărim în Budapesta, acolo unde modesta reprezentativă a Ungariei, învinsă recent în Finlanda, joacă împotriva Greciei. O națională cu jucători de clasă la mari echipe din Europa, precum Sokratis, Manolas și Mitroglou, elenii sunt ușor favoriți azi. Ne interesează un x2 la acest meci.

Biletul Zilei din Liga Națiunilor! Cel mai dificil pont de azi vine de la Turku, acolo unde Finlanda primește vizita Estoniei, în Divizia C a Ligii Națiunilor. Gazdele sunt pe val în ultimele meciuri jucate acasă, cu 3 victorii și 2 remize. La ultimul meci direct cu Estonia, Finlanda lui Pukki s-a impus lejer, scor 3-0, în noiembrie 2017.

Biletul Zilei din Liga Națiunilor:

  • 21:45 Islanda - Belgia 2 cotă 1,45
  • 21:45 Ungaria - Grecia x2 - cotă 1,50
  • 21:45 Finlanda - Estonia 1 - cotă 1.67
  • Cotă finală: 3,63
Mai mulți profesori amână începerea școlii! Vor intra de luni în grevă japoneză. Ce nemulțumiri au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x