Antena Căutare

BREAKING NEWS. ALERTĂ TERORISTĂ în România! Sunt vizate DOUĂ LICEE!

Sute de elevi şi cadre didactice de la două licee din Târgovişte au fost evacuaţi, iar cursurile au fost suspendate, vineri dimineaţă, după ce inspectoratele de poliţie şi jandarmi au fost anunţate că în cele două unităţi de învăţământ au fost amplasate bombe

Sute de elevi şi cadre didactice de la două licee din Târgovişte au fost evacuaţi, iar cursurile au fost suspendate, vineri dimineaţă, după ce inspectoratele de poliţie şi jandarmi au fost anunţate că în cele două unităţi de învăţământ au fost amplasate bombe.

Sute de elevi şi cadre didactice de la Colegiul Naţional ”Constantin Carabella” şi Liceul de Artă ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte au fost evacuaţi, iar cursurile au fost suspendate după ce persoane neindentificate au anunţat că în cele două şcoli au fost amplasate bombe, scrie News.ro.

Surse din administraţia locală au declarat pentru News.ro că alertele au fost primite de Poliţia Judeţeană Dâmboviţa şi Inspectoratul de Jandarmi, autorităţile decizând evacuarea de urgenţă a elevilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x