Antena Căutare

Britney Spears a ajuns de nerecunoscut, după internarea la psihiatrie. Artista s-a îngrășat enorm

Britney Spears terce printr-o perioadă extrem de dificilă, așa că a ales să apeleze la medici. Iubita artistă a ajuns în clinici de reabilitare din cauza stării de neînțeles în care se afla de o bună perioadă.

Britney Spears terce printr-o perioadă extrem de dificilă, așa că a ales să apeleze la medici. Iubita artistă a ajuns în clinici de reabilitare din cauza stării de neînțeles în care se afla de o bună perioadă.

Britney Spears a luat proporții! Artista, în vârstă de 37 de ani, duce o luptă interioară de neimaginat. Britney Spears pare că a găsit un mic secret care să-i aline durerea, astfel că petrece din ce în ce mai mult timp alături de iubit și de familie. Acum a înțeles că cel mai bun tratament se găsește în sânul familei, așa că a renunțat la viața publică și își petrece timpul stric cu persoanele care o iubesc. Cum arată acum?

Paparazzi au surprins-o pe Britney la mare, departe de problemele cu care se confruntă, alături de iubitul său mai tânăr, Sam Asghari, în vârstă de 25 de ani. Din păcate, fanii au aflat cu stupoare că perioada departe de micile ecrane și de scenă i-a oferit câteva kilograme în plus artistei. Blondina a fost fotografiată în costum de baie, ieșind din apă, moment în care surplusul era vizibil.

Ce probleme au doborât-o pe artistă?

Din păcate, Britney Spears a fost doborâtă de problemele pe care le are cu tatăl ei. Prințesa muzicii pop trece printr-o perioadă delicată. Aceasta a avut o cădere emoțională în urma căreia a ajuns la un spital pentru boli spihice.

În luna ianuarie, vedeta a intrat într-un „hiatus de muncă nedefinit”, așa că a amânat spectacolul pe care îl avea în Las Vegas. Cel mai recent mesaj al interpretei, de pe rețelele de socializare, spunea: „Îndrăgostește-te de tine, de mintea ta, de trupul tău, de spiritul tău. Toți avem, la un moment dat, nevoie să ne acordăm puțin timp nouă.”

Spectacol de lumină! Jupiter poate fi văzut cu ochiul liber la noapte... Mihai Constantinescu a ieșit din comă, la 28 de zile de la infarct. Care e starea lui acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x