Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Calatoreste cu ochii deschisi in Malta!

Calatoreste in Malta

Este locul pe care ti-l imaginezi atunci cand visezi la cele mai superbe tari in care iti doresti sa ajungi, este taramul povestilor despre care ai auzit multe soapte, este pamantul incarcat cu numeroase bogatii gata sa te dea pe spate si sa te acapareze intr-un curcubeu de culori cu iz britanic si italian. Este Malta, tara care te asteapta sa ii deschizi ,,portile”.

Muzica si dansul joaca un rol important in viata maltezilor

Sigur ai auzit de optimismul si de veselia care ii caracterizeaza pe maltezi, si probabil si despre faptul ca muzica si dansurile lor rasunatoare din timpurile festelor care se desfasoara pe strazile pline de turisti sunt incantatoare. Maltezii nu se prind in hore romanesti ci sunt liberi sa danseze în stilurile lor proprii pe melodii traditionale gata sa ii ridice chiar si pe cei mai putin ,,dansatori” la joc. De asemenea, si festele acompaniate de artificii colorate descriu cat de bine se pot distra maltezi in orice perioada a anului.

Tinuturi si peisaje unice

Malta este o tara bogata ce detine numeroase peisaje unice in lume, fapt pentru care foarte multi turisti aleg sa isi petreaca vacantele de vara aici. Coastele malteze, falezele, plajele stancoase, golfurile cu ape ireale, satele pitoresti dar si statiunile luxoase si moderne provoaca ,,valuri” de necontenit in inimile calatorilor.

Esti gata sa pornesti in calatoria catre ,,Insula de miere” pentru a fi delectat cu cele mai fastuoase petreceri, tinuturi si peisaje unice?

Early Booking Malta http://www.malta.ro/images/stories/vara 2014 tarife turisti.pdf

Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92


Madalina Isar

Recomandari