Antena Căutare

Cântărețul Aaron Carter a fost găsit mort în casa sa. Fratele lui Nick din Backstreet Boys s-a stins din viață la doar 34 de ani

Cântărețul a fost găsit mort, sâmbătă, în casa sa din Lancaster, California. Potrivit mai multor surse, trupul lui Aaron a fost găsit în cadă, după ce polițiștii au primit un apel de urgență la 911, la ora 11 dimineața, care semnala că un bărbat s-ar fi înecat cu apa din cadă.

colaj Galerie
Cântărețul a fost găsit mort, sâmbătă, în casa sa din Lancaster, California. | Shutterstock

Aaron Carter era fratele lui Nick din Backstreet Boys. Cântărețul s-a stins din viață la doar 34 de ani, potrivit Tmz. La fața locului a fost trimisă și o echipă din cadrul departamentului de criminalistică, o procedură normală în astfel de decese, pentru a stabili cauza reală a morții.

Citește și: Nick Carter, membru al grupului Backstreet Boys, a obţinut ordin de restricţie împotriva fratelui lui, cântăreţul Aaron Carter

Aaron Carter a fost găsit mort în cada din casa sa. Mai multe surse spun că însuși cântărețul a sunat la poliție

Reprezentanții lui Aaron Carter, fratele artistului Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, au anunțat, de curând, trecerea acestuia în neființă, potrivit Spynews.

Fostul star pop a fost găsit decedat în baia din locuința sa din Lancaster, California. Mai mult de atât, presa internațională susține că însuși artistul ar fi sunat organele de poliție în ziua de sâmbătă, la ora 11:00 dimineața.

„Este un moment foarte greu, încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat și care a fost cauza. Suntem la fel de supărați ca toată lumea și sperăm ca fanii să poată oferi gânduri bune și rugăciuni familiei sale.”, a declarat un reprezentant al echipei cântărețului pentru agenția de presă PA, citat de aceeași sursă menționate mai sus.

Citește și: Aaron Carter face dezvaluiri despre Michael Jackson

Cântăreţul Aaron Carter suferea de schizofrenie, tulburare bipolară, depresie şi anxietate

Se pare că fratele mai mic al lui Nick Carter din Backstreet Boys suferea de schizofrenie, tulburare bipolară, depresie şi anxietate, scria El Pais. Carter a făcut dezvăluirea în emisiunea „The Doctors”. El a declarat că a fost recent diagnosticat şi a explicat că i-au fost prescrise numeroase medicamente:

„Aceasta este realitatea mea. Nu am nimic de ascuns”, a spus cântăreţul, pe atunci în vârstă de 31 de ani.

Carter a fost implicat în ultimii ani în mai multe scandaluri. În luna august 2019, el a publicat o înregistrare video pe contul de Instagram în care spunea că îşi scoate la vânzare câinele - bulldog englez - pe care l-a salvat prin programul „Saturday Night Live”. Carter cerea pentru animal 3.500 de dolari. Fanii l-au criticat şi el a explicat că era o glumă, subliniind că nu are nevoie de bani, pentru că are suficienţi.

În aceeaşi lună s-a despărţit de artista rusă Lina Valentina şi a primit un ordin de restricţie din cauza incidentelor violente. În săptămânile care au urmat, el a fost fotografiat cumpărând arme, iar poliţia a făcut verificări la domiciliul său de teamă că s-ar putea sinucide.

În aceeaşi emisiune TV, el a povestit că este dependent de anumite medicamente. Aaron Carter a recunoscut şi că ia opioide. Iar mama lui a vorbit și despre dependenţa de alcool a fiului ei.

Cântăreţul şi-a început cariera la vârsta de șapte ani, ca lider al trupei Dead End, dar debutul public a venit în 1997, când a lansat primul din cele patru albume de studio, care l-au făcut celebru. Cel mai mari succes l-a avul pentru lansarea albumelor „Aaron’s Party” și „LØVË”.

Ce veste a primit Simona Halep după ce a fost testată pozitiv pentru dopaj. Descoperirea pe care a facut o unul dintre a... Rezultate Loto 6 noiembrie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x