Antena Căutare

Care este singurul dintre marile orașe în care prețurile la apartamente continuă să crească?

Un oraș cu o arhitectură superbă și cu oameni primitori, o dezvoltare economică în continuă creștere, dar totuși… cu prețuri cam piperate la apartamente.

Un oraș cu o arhitectură superbă și cu oameni primitori, o dezvoltare economică în continuă creștere, dar totuși… cu prețuri cam piperate la apartamentele de vânzare.

Conform unei cercetări imobiliare realizate de specialiștii site-urilor de imobiliare, apartamentele din Cluj Napoca s-au scumpit și astfel a ajuns una dintre cele mai costisitoare zone rezidențiale din România.

Apartamentele de o cameră , inclusiv garsonierele costau 1091 euro/mp în luna iunie a anului 2015 , iar în iunie 2016 ele au ajuns la 1267mp, crescând cu 176 de euro. Pentru apartamentele cu 2 camere prețul a crescut cu aproximativ 150 euro/mp, pe când apartamentele cu 3 camere au o creștere de 100 de euro/mp comparativ cu anul trecut.

Cele mai mari cartiere din Cluj Napoca sunt Mărăști, Zorilor, Mănăstur, Bună Ziua. Aici s-au înregistrat creșteri considerabile de preț datorită interesului crescut al cumpărătorilor.

Aruncă o privire pe HomeZZ.ro și răsfoiește printre ofertele cu apartamente, garsoniere și case de vânzare din Cluj Napoca, peste 6.000 de anunțuri așteaptă să le răsfoiești.

Prima imagine cu soțul Israelei după ce a dispărut de acasă. Fosta dansatoare e cu inima frântă: "Liviu e grav lovi... 4 motive pentru care este bine să îți vinzi locuința iarna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x