Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Carmen Dan: "Cu banii de alocații ar trebui să se facă autostrăzi"

Fostul ministru de interne, Carmen Dan, a avut reacții ironice la adresa Guvernului după ce ordonanța de urgență referitoare la dublarea alocațiilor, a fost respinsă."Cu banii pe care guvernul PNL refuză să-i dea copiiilor, ar trebui să construiască autostrăzi", a spus ea.

Fostul șef de la Interne a reacționat postând un mesaj pe Facebook, la scurt timp după votul de luni din Senat.

„Vot covârșitor astăzi în Senat pentru respingerea OUG de prorogare a dublării alocațiilor. 95 voturi pentru, 17 împotrivă! Evident, au votat împotrivă senatorii PNL care spun ca au banii, dar plătesc alocațiile “mai la toamnă”. Înțeleg că până atunci construiesc autostrăzi!”, a scris fostul ministru de interne pe Facebook, conform Știri pe Surse.

Senatul a respins, luni, ca prim for legislativ sesizat, Ordonanța de Urgență a Guvernului ce amână intrarea în vigoare, cu șase luni, a Legii care dublează alocațiile pentru copii, la 300 de lei. Pentru respingere au votat 95 de senatori iar împotrivă s-au exprimat 14. Anterior.

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență pentru prorogarea termenului de intrare în vigoare a legii până la 1 august, odată cu rectificarea bugetară. Senatul este primul for legislativ sesizat, urmând ca decizia finală să fie luată în Camera Deputaților.

Recomandari