Antena Căutare

Cătălin Botezatu se apără de rele precum David şi Victoria Beckham

Cătălin Botezatu a primit un cadou inedit de la Mihaela Borcea. Creatorul de modă a devenit posesorul unor brăţări confecţionate din fructe cu proprietăţi vindecătoare.

Cătălin Botezatu se apără de rele precum David şi Victoria Beckham
Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu a primit un cadou inedit de la Mihaela Borcea. Creatorul de modă a devenit posesorul unor brăţări confecţionate din fructe cu proprietăţi vindecătoare, relatează Libertatea.

Brăţările din fructe de Rudraksha nu sunt scumpe, ca mai toate accesoriile designerului. Bijuteriile pe care le poartă chiar şi Dalai Lama au un preţ de aproximativ 200 de lei. Nu costă mult, dar au o valoare mare pentru sănătate.

Cei care poartă brăţările acestea au parte şi de linişte, fericire sau prosperitate.

Şi vedetele internaţionale s-au lăsat convinse de proprietăţile acestora, David şi Victoria Beckham fiind doar două exemple în acest sens.

Mihaela Rădulescu despre apariția sa în clipul celor de la Taxi: “Am jucat în acest videoclip cu inima strânsă”... Cristina Dochianu pierde “super-fight-ul” cu Alex Ganci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x