Antena Căutare

Caz șocant în Maramureș! Un pădurar a fost împușcat de hoţii de lemne cu propria sa armă de vânătoare

Miercuri seara, pe 16 octombrie, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost împuşcat. Trupul acestuia a fost găsit într-o râpă dintre localităţile Rogoz şi Băiuţ, aflate în judeţul Maramureş.

Miercuri seara, pe 16 octombrie, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost împuşcat. Trupul acestuia a fost găsit într-o râpă dintre localităţile Rogoz şi Băiuţ, aflate în judeţul Maramureş.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 20. Bărbatul a fost găsit aruncat într-o râpă, cu piciorul rupt şi cu mai multe plăgi împuşcate. Anchetatorii susțin că pădurarul a fost omorât de hoţii de lemne chiar cu propria sa armă de vânătoare.

”Am fost sesizaţi cu privire la un caz de persoană găsită decedată prin împuşcare. Este vorba despre un organ silvic găsit mort. Procurorul de caz se deplasează la faţa locului. Incidentul a avut loc într-o zonă montană situată între Rogoz şi Băiuţ. Din primele informaţii, a fost vorba despre o armă de vânătoare. Cauza a fost înregistrată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

George Mihăilescu, directorul RNP Romsilva a transmis un mesaj de condoleanţe, imediat după incident.

”Din păcate avem o seară tristă! La Direcţia Silvică Maramureş, Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în această seară hoţii de lemne au omorât cu violenţă pe pădurarul P.L. Violenţa fost extremă, astfel că nu o pot descrie! Sunt la Maramureş, în drum spre râpa unde l-au aruncat! Riscurile la care sunt supuşi silvicultorii au legătură cu violenţă semănată în societate! Noi facem lucruri bune: plantăm, creştem şi îngrijim pădurea, care este cel mai mare dar hărăzit omului pe pământ de Dumnezeu! Ce au cu noi? Dumnezeul să-l ierte şi să-l odihnească in ceruri!”, a scris acesta pe rețelele sociale.

Stoicikov a izbucnit în plâns într-o emisiune în care se discuta despre incidentele rasiste de la meciul Bulgaria-Anglia... Câte Arce de Triumf am avut? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7...George Enescu: ”Dar adevăratul, pe când?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x