Antena Căutare

Ce rugăciune să rostești ca să ai un somn liniștit toată noaptea. Ruga cea mai puternică care alungă grijile și suferința

Aceste cuvinte te ajută să te odihnești peste noapte și te fac să simți că toate grijile ți-au fost luate cu o mână invizibilă. Află din rândurile de mai jos care e închinarea care trebuie rostită pentru a te simți mai bine. Capetele bisericești o recomandă pentru oamenii aflați în suferință.

rugăciune de rostit înainte de culcare, alungă suferința care s-a abătut asupra celui care o rostește Galerie
Ce rugăciune să rostești ca să ai un somn liniștit noaptea. Ruga cea mai puternică care alungă toată suferința | Profimedia

Această închinare îți aduce pacea interioară și alungă gândurile negative care nu te lasă să pui capul liniștit pe pernă. De regulă, noaptea devine un sfetnic bun, dar și un moment când suntem mai predispuși la stări anxioase.

Pentru a te curăța de tristețe și de griji, citește această rugăciune pentru un somn liniștit până a doua zi!

Citește și: Sfântul Haralambie este prăznuit pe 10 februarie. Rugăciunea de rostit astăzi care te ferește de boli

Cea mai puternică rugăciune care te ajută să te odihnești peste noapte

Deși este scurtă, rugăciunea este extrem de puternică și are o semnificație aparte. Figurile bisericești o recomandă nu doar pentru cei care suferă de griji, ci și pentru cei care se confruntă cu probleme de sănătate.

La rostirea acestei rugăciuni, oamenii trebuie să nu se mai gândească la lucrurile negative și să aprindă o lumânare, potrivit Fanatik.ro. De asemenea, preoții le mai spun credincioșilor că este bine să aibă lângă ei și o icoană, pentru ca legătura cu Dumnezeu să fie și mai puternică.

Citește rugăciunea care vine în ajutorul celor aflați în suferință:

„Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție. Împărate ceresc, Mângâieto­rule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre”.

La final, credincioșii trebuie să rostească de trei ori următoarele cuvinte: „Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi. Amin”.

După aceste închinări, preoții recomandă să rostim rugăciunea Tatăl Nostru, cea mai cunoscută rugă în rândul credincioșilor. Mai apoi, se pot spune și troparele de umilință și Rugăciunea întâi, a Sfântului Macarie cel Mare, către Dumnezeu Tatăl, care se încheie cu următorul paragraf:

„Și mă izbăvește, Doamne, de gândurile cele deșarte, care mă întinează, și de poftele cele rele. Că a Ta este împărăția, puterea și slava, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”, potrivit locurisacre.ro, citat de sursa menționată mai sus.

Citește și: Rugăciune către Sfântul si Dreptul Simeon, ocrotitorul copiilor mici. Ruga de ajutor care se spune pe 3 februarie 2023

Rugăciunea pe care să o rostești pentru sporul casei

„Stăpâne, Doamne, Dumnezeul nostru, care întru cele înalte locuieşti şi spre cele smerite priveşti, binecuvântează casa noastră şi cu puterea Ta, întăreşte-ne pe noi, robii Tăi (numele), cei ce locuim în ea.

Bine este, Doamne, ca şi casa noastră să ne fie ca o doua biserică, în care noi ne închinăm înaintea sfintelor icoane şi ne rugăm Ţie. Binecuvântează, Doamne, găspodăria noastră şi înmulţeşte în ea toate bunătăţile, ca să uităm de grijile şi nevoile pământeşti şi să putem lucra pentru dobândirea vieţii cele veşnice şi pentru a ajunge în locaşurile Tale cele sfinte.

Îndepărtează de la noi toate cursele vrăjmaşului celui pierzător de suflete, trimite pe îngerul Tău cel milostiv, ca să ne păzească şi să ne ferească de toată răutatea şi să ne povăţuiască spre lucrarea tuturor faptelor celor bune şi spre împlinirea sfintelor porunci. Că ţie ţi se cuvine a ne milui şi a ne mântui, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.”

Citește continuarea articolului aici:

Rezultate Loto 2 martie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Scandalul salariilor la un celebru lanț de magazine. Românii s-au înfuriat, după ce au aflat ce venituri se oferă în Spa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x