Antena Căutare

Ce semnificație are costumul pe care copilul tău îl alege de Halloween?

Fie că este vorba de costume, dulciuri, petreceri tematice, sărbătoarea Halloween pare să fie bine primită de tineri și adolescenți, dar și de către copii.

Fie că este vorba de costume, dulciuri, petreceri tematice, sărbătoarea Halloween pare să fie bine primită de tineri și adolescenți, dar și de către copii.

În fiecare an părinții par să fie puși în dificultate de găsirea unor costume de Halloween pe gustul celor mici, diferite, personalizate și suficient de înfricoșătoare sau drăgălașe.

Cele mai comune costume alese de copii în această zi sunt cele de monștri, prințese și supereroi. Dacă le luăm separat, fiecare costum în parte are o anumită însemnătate. Astfel, costumele care înfățișează monștri le oferă copiilor un sentiment de putere și control, două lucruri pe care cei mici nu le au, în mod normal. Temerile și provocările unui copil sunt depășite într-o oarecare măsură atunci când el alege să poarte un costum înfricoșător.

Eroii sunt printre preferații prichindeilor, preluați din desenele animate de pe marile ecrane și transpuși în realitatea cotodiană. Copiii care aleg să poarte un costum de supererou sunt curajoși și vor să aducă un bine lumii în care trăiesc, sunt ambițioși și visători.

Costumele de prințese sunt alese de fetițe încrezătoare și cochete. Alegerea unei rochițe arată feminitatea și aspirația ei spre frumos.

Intră chiar acum pe Lajumate.ro și alege împreună cu cel mic costumul la care el visează. Ai la dispoziție peste 150 de anunțuri cu articole de Halloween!

În caz că vă întrebați cum ar arăta Dani Oțil la „iUmor”... Foaaarte bine și ar primi trei voturi favorabile!... Cel mai hot accesoriu al sezonului toamnă-iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x