Antena Căutare

Cea mai tare conversație dintre o mămică și „un copil”: „Ștefănel, părinții tăi știu că...?”. Vei râde cu lacrimi!

„Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă”, este un proverb din folclorul românesc. Exemplul de față este unul concludent.

„Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă”, este un proverb din folclorul românesc. Exemplul de față este unul concludent.

Un băiețel pe nume Ștefan a profitat de faptul că părinții lui erau plecați la muncă și și-a scos o parte din hăinuțe și jucării la vânzare. Apoi a trimis detalii despre ofertă la toată lista.

Mama unei colege s-a sesizat și l-a întrebat dacă părinții lui au habar de ce face copilul în lipsa lor. Conversația a fost postată de o mămică pe Facebook și a devenit virală. Mai mulți părinți au recunscut că și copiiii lor au avut idei similare.

Este important de știut că astfel de schimburi de replici, viralizate cu ajutorul rețelelor de socializare, pot fi de multe ori puse sub semnul îndoielii. Fie sunt „fabricate” pentru amuzament, fie au ca sursă o întâmplare reală de viață, cert e că internauții sunt dornici de latura inedită a existenței umane.

Vede „indicii” ale trădării în orice și e roasă de suspciuni! Care este cea mai paranoică zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x