Antena Căutare

Continuă să CREASCĂ numărul MORȚILOR în urma uraganului Michael. Bilanțul victimelor este DEVASTATOR

Numarul morților in urma uraganului Michael a crescut la 29 de morti si sute de victime. Cautarile continua. Uraganul Michael ar putea deveni cea mai puternica furtuna care lovește Florida in ultimii 100 de ani.

Cel puţin 29 de persoane au murit în urma uraganului Michael, în timp ce echipele de intervenţie sapă printre dărâmături pentru a da de urma a sute de persoane care au fost date dispărute în Florida, la aproape o săptămână după ce furtuna a distrus comunităţi întregi, relatează Reuters. Autoritățile locale avertizează că numărul morților ar putea crește considerabil.

Au fost trimise echipe de salvare care au căutat peste 1.200 de persoane care au pierdut legătura cu familia. Cea mai mai mare parte dintre acestea, fiind în vârstă, săraci și locuin singuri. Familiile sunt disperate în urma acestei catasrofe și nu își pierd speranța că persoanele dragi vor fi găsite în viață.

Uraganul Michael a lovit zona de coastă din nord vestul Floridei cu rafale de vânt de pâna la 250 km/h provocând distrugeri masive. Acesta este considerat cea mai puternică furtună din Statele Unite din ultimii 25 de ani.

Printre pagubele masive provocate, au fost distruse de asemenea 17 avioanele invizibile americane. Numărul de avioane afectate de uragan este echivalentul a 10% din totalul de aparate F-22 al Forţele Aeriene Americane. Distrugerile ar fi fost cauzate după ce uraganul a lovit Baza Aeriană Tyndall, relatează publicația americană Washington Times.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x