Antena Căutare

Cerere în căsătorie inedită la CM de Canotaj. După ce a fost medaliată de două ori, Magdalena Rusu a primit și un inel

Succes şi pe plan personal pentru Magdalena Rusu. Canotoarea română în vârstă de 23 de ani, a fost cerută în căsătorie imediat după ce a cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale de la Belgrad.

Cerere în căsătorie inedită la CM de Canotaj
Cerere în căsătorie inedită la CM de Canotaj

Duminică echipajul feminin de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Iuliana Buhuș, Mădălina Bereș, Maria Tivodariua, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereș și cârmaciul Victoria-Ștefania Petreanu, a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de la Belgrad. În același timp, sportivele noastre au reușit și calificarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

După ce a fost medaliată de două ori, românca Magdalena Rusu a primit și inelul de logodnă de la iubitul său. Nici bine nu a coborât din barcă, că iubitul ei și-a făcut apariția cu un buchet de flori. S-a pus în genunchi, a scos inelul și a cerut-o de soție pe sportivă. Magdalena Rusu a spus, fără ezitare, „Da!” și astfel, în aceeași zi, s-a ales cu două bijuterii: inelul de logodnă și o nouă medalie de aur.

Mesajul Federaţiei de Canotaj

Zi de maximă fericire pentru Magdalena Rusu, medaliată cu AUR în proba de 8+1 feminin (W8+) și cu ARGINT în proba de patru rame feminin (W4-) la Campionatele Mondiale! Sportiva a fost cerută de soție azi la Belgrad de iubitul ei, Iulian Crăciun! Felicitări! Vă dorim o viață frumoasă, plină de iubire și înțelegere!”,a fost anunțul publicat de către Federația Română de Canotaj, pe Facebook.

România a câștigat titlul mondial la canotaj în proba regină de 8 plus 1 feminin după o cursă spectaculoasă, cu timpul de 06:01.28. Pe locul 2 a sosit barca Statelor Unite, la 2.45 secunde în urma româncelor, iar pe podiumul a fost încheiat de echipajul din Australia, la 2.89 secunde.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat și-a luat un detector de metale, după ce medicul i-a sugerat să facă mai multă mișcare. Descoperirea pe care a... Ce sancțiuni s-au dat după incidentele de la meciul România-Kosovo. Anunțul Jandarmeriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x