Antena Căutare

Cifre excelente pentru siteurile Antena TV Group! a1.ro - siteul de televiziune nr 1 in Intact

Anul 2014 a debutat cu cifre foarte bune pentru siteurile Antena TV Group, a1.ro fiind lider

Toate siteurile Antena TV Group au pasit cu dreptul in 2014, in luna ianuarie inregistrind cel mai mare trafic din istoria lor. Astfel, www.a1.ro, probabil cel mai bun site de televiziune din .ro, a fost vizitat de 2.077.238 de unici (conform brat.ro). Continutul a1.ro este focusat pe showurile si vedetele Antenei 1, dar si pe informatie utila, inedita si amuzanta pentru vizitatorii sai.

Siteul www.observator.tv a fost la un pas de a atinge 1 milion de unici in ianuarie, fiind un site premium de stiri, cu o navigare "a la facebook", cu 8 afisari per unic!

Tabloidul www.spynews.ro a reusit si el sa depaseasca 2 milioane de unici (2.047.234), devenind in scurt timp de la lansare un site de referinta al categoriei sale.

Si www.antenastars.ro a inregistrat cifre bune, 633.260, de 6 ori mai mari decit reusea sa atinga antena2.ro, iar www.euforia.tv si-a dublat numarul de vizitatori unici, ajungind la 566.593, si triplat numarul de afisari: 2.008.515.

Si in social media am jucat bine in prima luna a lui 2014, pagina de facebook a Antenei 1 avind in ianuarie, constant, peste 400.000 de prieteni activi, dintr-un total de 900.000!

Last but no least, www.antenaplay.ro, isi continua trendul ascendend. Platforma video online a Antena TV Group a reusit sa adune in jumatate de an de la lansare peste 500.000 de conturi, iar in acest moment este disponibila pe toate device-urile, inclusiv pe Smart TV!

AntenaPlay.ro, care este realizata in-house de catre echipa Digital Antena TV Group, se afla in a doua etapa de dezvoltare, urmind ca nu peste mult timp sa propuna prietenilor ei inca un pachet atractiv de programe!

Multumim tuturor

Daniela Crudu si Rodica Miron au pozat extrem de sexy... Facebook, cel mai bun detectiv! Ce a descoperit o femeie despre soțul ei când și-a făcut cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x