Antena Căutare

Cu ce se ocupă fiul lui Dincă? Nimeni nu știa acest detaliu despre el

Fiul lui Gheorghe Dincă, aflat în mijlocul unui scandal după ce zilele trecute a agresat câțiva jurnaliști care îl intervievau, a fost lăsat liber. Acesta a mai apărut pe scena publică, în vară când era anchetat în cazul ororilor petrecute la Caracal.

Cu ce se ocupă fiul lui Dincă? Nimeni nu știa acest detaliu despre el
Cu ce se ocupă fiul lui Dincă? Nimeni nu știa acest detaliu despre el

În vară, cuscrul fiului lui Gheorghe Dincă a vorbit despre acesta, spunând că Daniel Dincă lucrează în construcții prin Arad. Presa a mai scris că fiul cel marecal presupusului criminal este căsătorit și tată a trei copii, potrivit Wowbiz.

Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, care este principalul suspect în cazul de la Caracal, i-a agresat pe jurnaliștii aflați în fața sediului Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), dar, după ore în șir de audieri, el a fost lăsat liber.

Cum s-a întâmplat totul

Fiul lui Gheorghe Dincă venise împreună cu sora sa la CNA pentru a depune plângere împotriva mai multor televiziuni. La ieșire, acesta a luat la bătaie, pur și simplu, jurnaliștii prezenți în fața sediului instituției, aceștia dorind să stea de vorbă cu el. Întrebat despre tatăl său, fiul lui Gheorghe Dincă s-a întors și a început să îl lovească pe operatorul Antena 3. Colegul său, reporter, s-a dus să sune la 112, timp în care fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul postului România TV.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x