Antena Căutare

Cum îți poți customiza noul telefon Huawei P40 Series în trei pași simpli

Design de ultimă generație, un sistem de camere foto ce funcționează impecabil în orice moment al zilei, fotografiere Super Definition și cea mai performantă tehnologie 5G. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile noului telefon Huawei P40 Series. Iată cum îl poți customiza pentru a se potrivi perfect nevoilor tale.

Cum îți poți customiza noul telefon Huawei P40 Series în trei pași simpli Galerie
Noul Huawei P40 Series

Nu pierzi nimic! În doar câțiva pași, îți poți transfera datele din vechiul telefon în noul Huawei P40 Series

Cu ajutorul aplicației Phone Clone, disponibilă pe Huawei P40 Series, datele din vechiul telefon pot fi transferate pe noul gadget, cu viteze de până la 1 GB pe minut. Transferul de date poate fi făcut, indiferent de sistemul de operare al vechiului telefon (iOS sau Android).

Ce trebuie să faci?

Aplicația Phone Clone vine preinstalată pe smartphone-urile Huawei P40 Series. Așa că, nu trebuie decât să o descarci în vechiul tău telefon din magazinele de aplicații și să începi procesul propriu-zis.

Cinci pași pentru transferul datelor:

  1. Deschide aplicația Phone Clone și selectează „Acesta este noul telefon”;
  2. Accesează aplicația Phone Clone de pe telefonul vechi (disponibilă în magazinele de aplicații) și selectează „Acesta este telefonul vechi”;
  3. Conectează cele două aparate, folosind telefonul vechi, pentru a scana codul QR afișat pe noul Huawei P40 Series;
  4. Alege datele pe care vrei să le transferi din vechiul telefon. Phone Clone îți permite să selectezi aplicațiile și datele pe care dorești să le păstrezi, în loc să copieze întregul conținut al dispozitivului. Astfel, economisești timp și reduci și spațiul folosit;
  5. Așteaptă finalizarea transferului. Gata, noul tău telefon este customizat!

Top zece aplicații românești din AppGallery,cel de-al treilea magazin de aplicații la nivel mondial. Pe care o vei descărca prima?

Peste 450 de aplicații românești pot fi găsite în Huawei AppGallery, cel de-al treilea magazin internațional de aplicații al HUAWEI. Platforma oferă securitate și protecție completă, inclusiv verificarea numelui real al dezvoltatorului și revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Zeci de mii de aplicații internaționale, într-un singur loc: AppGallery. Pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase, acestea trec printr-un test strict de verificare.

AppGallery folosește un sistem de evaluare a vârstei, creând astfel un mediu sigur pentru copii, prin eliminarea aplicațiilor ce nu sunt potrivite vârstei lor.

Banking, știri, divertisment, shopping – ce găsim în AppGallery?

În „catalogul” AppGallery găsim cele mai importante aplicații din zona de banking, cum ar fi: Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24 Pay.

Știrile și divertismentul sunt și ele prezente în AppGallery, printre care Știrile PRO TV, Cinemagia, Ziare.com, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

Ne putem satisface pofta de shopping oricând, folosind Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro.

AppGallery găzduiește și numeroase aplicații utilitare: eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass, precum și cele ale operatorilor locali: My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania.

Dintre cele mai descărcate aplicații românești din AppGallery sunt:

  • Cinemagia,
  • Lajumate.ro,
  • BT Pay,
  • Olx.ro,
  • Pago,
  • Biziday,
  • eToken (IDentity) BCR,
  • BitDefender MobileSecurity & Antivirus.
  • My Orange Romania.

Pentru cei dornici să învețe lucruri noi, AppGallery oferă cele mai utilizate aplicații de educație la nivel global. Printre acestea, aplicațiile de învățare a limbilor străine dezvoltate de Meta Language

Vrei să înveți o limbă străină? Ai profesorul, la distanță de o atingere. Pe AppGallery poți găsi Learn English, French, German, Japanese – aplicații dezvoltate ce Meta Language Pro, celebre la nivel global.

Aplicațiile preferate de oamenii din întreaga lume, în AppGallery

Aplicațiile preferate de utilizatorii din lumea întreagă se regăsesc în AppGallery – fie că vorbim despre Social Media (Tik Tok, Snapchat), gaming (Fotnite, Battle Royale), shopping (Aliexpress Shopping) sau aplicații ce satisfac nevoile și curiozitățile de zi cu zi ale utilizatorilor (Joom, Asphalt9: Legends, SQUID – News & Magazines, Lords Mobile, Weather & Radar sau Microsoft Office).

Ce este MoreApps?

MoreApps, disponibilă în AppGallery, este o aplicație creată de comunitatea locală de dezvoltatori, ca o soluție inteligentă și gratuită de ajutor a utilizatorilor HUAWEI. Aplicația înlesnește procesul de navigare prin gama variată de aplicații internaționale și locale.

Utilizând MoreApps, poți descărca și instala, în doar câteva minute și fără bătăi de cap, principalele aplicații de Social Media.

Dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile din AppGallery, fii cu ochii pe pagina de Facebook și contul de Instagram, de unde poți afla care sunt cele mai noi aplicații urcate în platformă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x