Antena Căutare

Cum răspund zodiile la „te iubesc”! Replica Capricornilor e genială: „Știu asta!”

Atunci când declarăm cuiva iubirea, nu putem anticipa reacția partenerului. Însă un zodiac personalizat ne-ar putea ajuta. Astfel, din rândurile de mai jos, măcar ne putem face o idee cum vor reacționa zodiile la cele mai înflăcărate declarații.

Cum răspund zodiile la „te iubesc”! Replica Capricornilor e genială: „Știu asta!”
Zodii | Shutterstock

Atunci când declarăm cuiva iubirea, nu putem anticipa reacția partenerului. Însă un zodiac personalizat ne-ar putea ajuta. Astfel, din rândurile de mai jos, măcar ne putem face o idee cum vor reacționa zodiile la cele mai înflăcărate declarații.

Berbec

”Eu te iubesc mai mult”. Berbecul este atât de competitiv, încât vrea cu orice preț să fie mereu în vârful piramidei. Din păcate, obsesia pentru poziția de lider îl face să uite să mai arunce un ochi în jur și se trezește adesea de unul singur. În iubire nu este loc de competiție.
Taur

”Pe bune?” taurii sunt destul de nesiguri pe capacitatea lor de a fi atractivi și iubiți de o altă persoană. Nu se știe sigur dacă e vorba de timiditatea lor pe care încearcă cu orice preț s-o ascundă, sau de o copilărie nefericită. Oricum ar fi, dacă se miră când află de iubirea cuiva, este pentru că nu credeau că este posibil.

Gemeni

” Și eu iubesc prăjiturile” Una dintre cele mai egoiste zodii din Univers, nativii din gemeni nu prea știu să gestioneze un sentiment altruist ca dragostea. Dacă declarația vine într-un context care nu îl prinde foarte comozi, gemenii vor reacționa ciudat și crud.

Rac

”Pentru cât timp?” Racii nu se mulțumesc cu un foc de paie, racii vor implicare și devotament etern, iar o declarație de dragoste în ochii lor este echivalentul unei cereri în căsătorie. Poate de aceea suferă atât de tare când sunt părăsiți, deoarece pentru ei, iubirea vine doar la pachet cu veșnicia și fericirea.

Leu
”Te înțeleg, mi se pare normal” Un alt semn egoist al zodiacului, leul se simte atât de iubibil încât nu înțelege niciodată de ce astfel de declarații nu vin mai des. La o adică, o asemenea personalitate, cu un asemenea fizic și cu o asemenea carieră nu are cum să nu fie iubită mult și des, nu?

Fecioară
”Mulțumesc!”Fecioarele sunt foarte puțin impresionate de declarațiile de dragoste. Firi pragmatice, fecioarele vor să vadă fapte, așteaptă să treacă ”destul timp” și nu se avântă după bătăile inimii în relații cu o persoană sau alta. Dacă este luată prin surprindere, fecioara va afișa atitudinea ei critică și ușor nemulțumită, de parcă trebuia să o anunți înainte, nu așa.

Balanţă

”Trebuie să merg urgent la baie, scuză-mă puțin”

Balanțele sunt atât de emotive și iubirea pare un lucru atât de important și uriaș, încât explozia de senzații simțite după o delcarație de amor este copleșitoare. Dacă nu vrei să-ți leșine în brațe, nu îi face declarații surpriză, ci pregătește puțin terenul pentru sfioasa balanță.

Scorpion

”Hmmmm…”Scorpionii își doresc foarte mult să audă declarații siropoase, dar atunci când momentul magic chiar are loc, încep să se fâstâcească teribil. Deși au o imagine de oameni interesanți, misterioși și mai reci, scorpionii vor, ca orice alt om normal, să fie iubiți.

Săgetător

”Ba nu, eu te iubesc!” Săgetătorii sunt genul de oameni care fac planuri și strategii pentru momentele importante din viață. Dacă se întâmplă ca cineva să le strice planurile bine puse la punct, furând startul la declarații, lumea lor se clatină. Pe de-o parte se bucură că sunt iubiți, pe de altă parte ar fi vrut să pună în aplicare minunatul plan.

Capricorn

”Știu..”Capricornii sunt multe lucruri, dar romantici și sensibili nu sunt tocmai apelative care li se potrivesc. Dacă faci o declarație înflăcărată unui capricorn, s-ar putea să zâmbească stingher, să răspundă nepotrivit, sau să strice cumva momentul cu stângăcie. Partea lor sensibilă nu lipsește cu desăvârșire, dar o folosesc atât de rar, încât se exprimă bolovănos în limbajul dragostei.

Vărsător

”Ce este dragostea, până la urmă?” Vărsătorii sunt ușurei ca o boare și atenția lor este mereu împărțită între mai mutle lucruri deodată. Dacă o știe de ultimă oră îi scoate complet din ritm, o declarație de dragoste îi face pe unii nativi ai zodiei destul de gânditori. Pentru că se leagă greu la cap, unii vărsători se pot fâstâci în fața iubirii și a declarațiilor.

Peşti
”Cum?”peștii, ca și racii, vor să știe detalii, vor ca iubirea să fie intensă, absolută și pentru totdeauna. Nu poți să-i declari iubire unui nativ din zodia pești și să nu-i explici cât de fericit o să-l faci, sau cât de frumos o să fie. Ei, în sensibilitatea lor, au nevoie să vizualizeze sentimentele pentru a le da crezare.

Sursă: Unica

Televiziunile Intact au fost lideri de audiență pe 17 martie. Vă mulțumim!... Omule, să construiești o casă, să plantezi un pom și să faci un copil! Ei „au sădit” 108.000 de copaci pentru a marca n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x