Antena Căutare

Cum vor arăta nunțile în 2020? Iată cele mai noi tendințe în materie de petrecerei de neuitat

Miresele îndrăznețe și moderne vor fi anul acesta avantajate! Rochiile cu buzunare sunt de actualitate. Iar la capitolul mâncare-candybarurile! Sunt înca prezente, dar mai apar si altele, la fel de tentante!

Cum vor arăta nunțile în 2020? Iată cele mai noi tendințe în materie de petrecerei de neuitat Galerie
Iată cele mai noi tendințe în materie de petrecerei de neuitat | pexels.com

Cât mai simplu şi mai natural-este pe scurt trendul în materie de nunţi în 2020. O coafură lejeră atrage după sine un make-up la fel. Iar nude-ul se potriveşte oricui, arată fresh şi scoate la suprafaţă frumuseţea naturală a miresei, spun specialiştii.

Un machiaj ca in videoclip costă în jur de 400 de lei. În această sumă este inclusă şi proba. Cat despre păr- buclele, coada de cal sau şuviţele lăsate lejer trebuie neapărat accesorizate cu o diademă. Melisa are nunta programată în luna august, dar nu e niciodata prea devreme sa te pregatesti pentru o zi de o asemenea importanta.

Să trecem în revistă şi prăjiturile pentru nuntă. Candy barurile din acest an combină prăjiturile sofisticate, cum ar fi macarons cu proseco sau fursecuri cu ceai matcha, cu cele tradiționale precum eclere, doboș sau Pavlova.

Stirile diminetii din sport: Halep debuteaza azi la Adelaide... Gripa porcină a făcut o victimă în România! Un bărbat de 76 de ani a murit răpus de virus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x