Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Cutremur în România, marți dimineață

Un cutremur cu magnitudine 3,1 pe scara Richter a avut loc marți dimineață în județul Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremur semnificativ în România în această dimineață! Ce magnitudine și adâncime a avut

Un cutremur cu magnitudine 3,1 pe scara Richter a avut loc marți dimineață în județul Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul s-a produs la ora locală 4:26:50, la o adâncime de 84 de kilometri, în Vrancea.

Seismul a fost localizat la coordonatele 45.73 N ; 26.67 E, la 151 km N de Bucureşti, 40 km V de Focşani şi 4 km V de Nereju, potrivit INFP.

Cele mai apropiate oraşe de epicentrul seismului sunt Nehoiu (23km), Covasna (34km), Întorsura Buzăului (42km), Târgu Secuiesc (49km) și Vălenii de Munte (59km).

Acesta vine la mai puţin de 24 de ore, după un alt cutremur de 3.0 pe scara Richter, care s-a produs, ieri, în judeţul Buzău, în jurul orei 09.00.

Cel mai puternic cutremur în 2018, de 5,8 pe Richter
Cel mai puternic seism din 2019 s-a produs pe 9 ianuarie şi a avut magnitudinea de 4,4 pe Richter, anunţă INFP.

Anul trecut, cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea 5,8 şi a fost resimţit şi în Bucureşti.

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a lansat o nouă profeție, ea susținând că în perioada următoare se va produce un ”cutremur în pământ”.

Zilele trecute, femeia a publicat pe blogul său personal o postare în care susține ca un cutremur în pământ va fi creat de mâna și de mintea omului.

,,”Dragii mei,

În această dimineață m-a trezit un glas care, spunea cu îngrijorare mare așa:

"Cutremur în Pămant."

După care, glasul a încetat.
Dragii mei, oare să fie vreo diferența între: cutremur de pămant și cutremur în pămant?
La prima vedere pare a fi cu același înțeles; dar dacă aprofundăm un pic cred că aceste două feluri de cutremure se deosebesc între ele.

Cutremurele de pământ sunt cutremurele pe care le știm deja ca fiind naturale, dar Cutremurele în pământ, după părerea mea , sunt cele provocate de mâna și mintea omului. Sunt acele exerciții militare care, se fac în interiorul pământului, de către cei care le fabrică.

Acum, unde sau când va fi acest cutremur în pământ, eu nu știu a vă spune.
Ceea ce știu, dragii mei, este faptul că trebuie să ne întărim în Credință și-n Iubire faţă de Bunul Dumnezeu și faţă de Măicuța Domnului , iar pe Aproapele nostru,să-l iubim că pe noi înșine.
Cu dragoste,Maria.”, a scris ea pe blogul personal.

Recomandari