Antena Căutare

Detalii ULUITOARE despre înmormântarea pilotului. Iată care a fost ULTIMA dorință a lui Iovan!

Nimeni nu-și imagina că Adrian Iovan va pleca atât de repede să piloteze în ceruri, însă el, într-un fel sau altul, se aștepta la acest lucru.

Nimeni nu-și imagina că Adrian Iovan va pleca atât de repede să piloteze în ceruri, însă el, într-un fel sau altul, se aștepta la acest lucru.

Chiar dacă nu a lăsat un testament, acesta s-ar fi gândit la ziua în care va fi înmormântat, motiv pentru care i-ar fi împărtășit fiicei sale de 30 de ani ce își dorea.

Potrvit jurnaliștilor de la Libertatea, Adrian Iovan ar fi vrut, ca în ziua în care va fi condus pe ultimul drum, să fie înconjurat de foștii săi colegi, iar Mihai Mărgineanu să-i cânte celebra melodie ”Aviația dă senzația”.

Ba mai mult, în memoria lui Iovan, o femeie a cerut ca toate persoanele care sunt aproape de familie în aceste momente cumplite, să distribuie cântecul ”Aviația dă senzația”.

Mititelu nu mai are stadion, dar compensează prin ambiţie: "Promovăm în Liga I"... VIDEO: Singura demisie aplaudată de şefi! Cum să scapi de serviciu cu zâmbetul pe buze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x