Antena Căutare

Dezamăgire totală! După 3 ani de așteptări, noua autostrada urbană a picat testul zăpezii din prima zi! Cum au fost întâmpinați șoferii

 Autostrada urbană, proaspăt inaugurată, a picat testul zăpezii! Ninsoarea viscolită a acoperit şoseaua de mare viteză.

Autostrada urbană, proaspăt inaugurată, a picat testul zăpezii! Ninsoarea viscolită a acoperit şoseaua de mare viteză.

Soferii au fost total dezamăgiți de modul în care au fost ,,întâmpinați"pe cel mai nou drum din ţară. Pe multe porţiuni, doar două din cele trei benzi de circulaţie erau deszăpezite. Din păcate, marea realizare a Companiei de Drumuri este săracă în indicatoare şi marcaje rutiere. Intrarea de pe centura Capitalei şi ieşirea spre Voluntari la nodul rutier de la Popasului nu sunt semnalizate. Aşadar, intră cine ştie locul şi iese cine poate.
A fost prima zi în care şoferii români ar fi trebuit să se bucure de un drum nou, de mare viteză şi care să nu aibă vreo problemă. În schimb, descoperă că trebuie să aibă o bună orientare, altfel riscă să rateze ieşirile pe centura Bucureştiului sau în dreptul localităţii Voluntari.

Marcajele şi indicatoarele rutiere lipsesc încă în multe locuri, ceea ce ne dau de gândit că parcă cei trei ani alocați pentru 3 kilometri de autostradă nu au fost suficienţi.
Cu lipsa indicatoarelor s-au confruntat chiar şi oficialii de la Compania de Drumuri care în ziua festivă au cerut muncitorilor să aducă semne de circulaţie. Au fost fixate cu ajutorul unor borduri.
Într-un final, după șapte ore de pregătiri de ,,ultimă oră'', oficialii au oprit primul şofer şi l-au pus să taie panglica.

Luni, de la 20:00, pe Antena 1: Chefii, pregătiți să folosească amuletele încă din prima confruntare... Veste șoc! Motivul pentru care Marina Americană ar putea pierde un război împotriva Rusiei sau a Chinei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x