Antena Căutare

Dimineața te strânge casca rău de tot? S-a deschis primul bar din lume pentru recuperarea după o beție cruntă! Rezervat doar matolilor!

Ai băut până spre dimineață și vezi oamenii cu picioarele în sus? N-ai mers în viața ta pe motocicletă dar acum te strânge, puternic, casca? Ții de mână o domnișoară pe care n-ai văzut-o de când ești? Însemnă că ai băut puternic și ești matol! Atunci poți intra în ”Hangover Bar”, locul special construit în Amsterdam care te va ajuta să te refaci!

Ai băut până spre dimineață și vezi oamenii cu picioarele în sus? N-ai mers în viața ta pe motocicletă dar acum te strânge, puternic, casca? Ții de mână o domnișoară pe care n-ai văzut-o de când ești? Înseamnă că ai băut puternic și ești matol! Atunci poți intra în ”Hangover Bar”, locul special construit în Amsterdam care te va ajuta să te refaci!

Deși pare o veste dată de cineva aflat în stare de ebrietate, nu este așa, fiind cât se poate de adevărată. În Amsterdam s-a deschis ”Hangover Bar”, un local special...specializat în refacerea după o beție cruntă, deschis doar de vineri până duminică, de la 10 la 18. Intrarea este liberă dar la ușă ești verificat dacă ai consumat ceva serios, altfel nu primești accesul. ”Oferim o saltea ca la carte, mâncare de calitate și multe vitamine”, spune unul dintre patronii stabilimentului deschis în orașul olandez pe 23 septembrie.

Înăuntru e Rai: paturi liniștite, plantate între palmieri, televizoare date cu sonorul la minimum, meniuri speciale, perne pufoase, tot dichisul pentru a te recupera cât mai repede. Vorbim despre primul bar din lume unde consumul de alcool este total intrerzis (”Vrem să te salvăm, nu să te ucidem”, este una dintre devize). ”Ne merge excelent, iar intenția noastră este să deschidem cât mai multe astfel de localuri în toată Europa”, spune Joep Verbunt, unul dintre acționari.

18, 28, 38, 48 de ani? Masako Mizutani, japoneza care a demonstrat că tinerețea nu ține cont de vârstă! GALERIE FOTO car... Soția, copiii și și tot neamul lor: toți bolnavi până în măduva oaselor! Cum cerșește un actor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x