Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Doi polițiști PRINȘI în FAPT. Dădeau permise de conducere pe ȘPAGĂ.

2 polițiști din Argeș au fost reținuți pentru 24 ore, fiind bănuiți pentru luare de mită. Aceștia sunt suspectați pentru faptul că aranjau probele practice ale examenului auto, contra unor sume de bani.

Ieri, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Argeş au făcut percheziții la domiciliile a doi polițiști din Argeș, într-un dosar penal. Polițistul Gabriel Bălăşescu de la Postul de Poliţie Bradu şi Cosmin Băbuţ de la Permise au fost reţinuţi 24 de ore. Cei doi sunt acuzaţi de luare de mită. Astăzi vor fi prezentaţi în fata instanţei cu propunere de arestare preventive.

Astfel, în perioada anilor 2017 - 2018, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că persoanele implicate au săvârşit mai multe infracţiuni în legătură cu promovarea probei de traseu a examenului de obţinere a permisului de conducere auto, cât şi în legătură cu identificările R.A.R. şi înmatricularea unor autovehicule, potrivit Mediafax.

Cei doi poliţişti reţinuţi sunt bănuiţi că aranjau probele practice pentru obţinerea permisului de conducere, contra sumei de 300 de euro.

Recomandari